Mikor költöztetek el szüleitektől, mikor felnőttek lettetek és hogyan boldogultatok, hogyan és miből éltetek meg?
21 évesen, s akkor is házasodtam meg.
A lakás a kettőnk ifjúsági takarékbetétkönyvéből vettük, és még pluszban banki és önkormányzati hitelből.
Mindkettőnknek volt állása. S teljes mértékben magunkra hagyatkoztunk a megélhetés során. Addig ameddig a takaró ér... tudjátok.
Tehát semmilyen szülői támogatást nem vettünk igénybe, mert meg tudtuk oldani, mégha kevésből is.
18:01 Ez mikor volt 1800-ba?
18 évesen költöztem el, mert nem bírtam anyámmal együtt élni.
Elég kemény időszakok voltak, de mára elég jól elvagyunk (azóta férjhez mentem és van 2 gyerekünk).
Nem 7-eském! Nem 1800-ba, hanem 2000-ben. Igaz, az sem most volt, de a lényegét tekintve mindegy, mert azóta sem henyélünk.
Van 3 gyerekünk, diplomáink, kertes házunk, s megbecsülnek. Közben elveszítettem balesetben a férjem, ami miatt összezuhantam, de visszamásztam azóta.
S mindezek annak köszönhetők, hogy a szüleink és az élet megtanítottak kitartóan dolgozni; tanulni; spórolni; gazdálkodni; kiállni magamért, ha kell; s szívni is szó nélkül, ha kell; meg hasonlók, amik ahhoz kellenek, hogy talpon maradjon az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!