Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor költöztetek el szüleitek...

Mikor költöztetek el szüleitektől, mikor felnőttek lettetek és hogyan boldogultatok, hogyan és miből éltetek meg?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 17:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
22 évesen, pár hónappal a lediplomázásom után. Akkor jött össze annyi pénz, hogy legyen megtakarításom és eggyütt is tudjak élni a menyasszonyommal. Akkor már mindketten javában dolgoztunk.
2011. dec. 1. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
20 éveesen. Akkor költöztem össze a párommal. Holnap lesz 4 éve :) Azóta dolgozom, összesen 2 hónap volt a 4 év alatt munka nélkül, sajnos kirúgtak. de már 6. éve dolgozom. Abból élünk meg, és a párom keresetéből.
2011. dec. 2. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:

9.

Hogy lehet 20 évesen kertes házat venni? Örököltél? Gondolom, ha árvaságit is kaptál.

Vagy a párod pénze van benne főleg?

2011. dec. 6. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem örököltem. Dolgozom és nem keresek vele még suli mellett sem rosszul. Már 15 évesen is félre tettem minden pénzt. Később a ház alsó szintjét is kiadtam, mivel egyedül teljesen felesleges lett volna akkora ház. Azt is félre tettem. Ha születésnapra, névnapra, bármire kaptam rokonoktól pénzt, egy fillérig mindent eltettem. 17 éves koromtól meg először mint alkalmazott, vállaltam grafikai munkákat, webdesign készítést. Amióta meg már nagykorú lettem, azóta ezt suli mellett egyéni vállakozásban csinálom. Kielégítő válasz?
2011. dec. 7. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!