Ti akkor költöztetek össze a párotokkal, mikor már mindketten dolgoztatok? Vagy hogy volt nálatok?
Mi már az egyetem alatt összeköltöztünk, mellette persze mindketten dolgoztunk, így fent tudtuk tartani magunkat.
Azaz nem, most ugrik be, mert ő akkor még nem dolgozott, mikor hozzám költözött, csak én, de rá pár hétre már talált munkát ő is.
3.5 évig távkapcsolatban éltünk heti 1 találkozókkal.
Ahogy befejeztem a sulit összeköltöztünk, bár még nekem nem volt munkám az összeköltözéskor, viszont az ő fizetés pont fedezte az összes kiadásunkat. Neki volt megtakarítása kb. 1.5 M Ft, nekem pedig az elején a költözéskor sok mindenben segített a nagymamám. Pl. előre bekészített élelmiszercsomaggal, tészták, cukor, liszt, zsemlemorzsa, konzervek, fűszerek, olaj, stb. Kaptunk tőle alapvető dolgokat, törölközőket, ágyneműt, fazekat, tányérokat, poharakat, evőeszközöket, wc papírt, habfürdőt, fogkrémet, mosóport stb.
1.5 hónap alatt sikerült munkát találnom. :) A megtakarításhoz nem kellett nyúlni, minden rendben ment szerencsére.
Az előző barátommal kb egy év után költöztünk össze. Ő akkor kezdett dolgozni, én még tanultam. Egyetem mellett is albérleteztem, és hol nála aludtunk, hol nálam, ennek semmi értelme nem volt, még olcsóbb is volt egy szobát fizetni.
Vele nemrég szakítottunk, 5 év együttélés után...
A mostani barátom izgalmasabb: a szakítás annyira hirtelen jött, hogy nem volt még lakásom, ezért ő felajánlotta, hogy amíg szerzek egyet, addig megalhatok nála. Aztán túl jól érezzük magunkat: kivettem ugyan egy szobát, de már gondolkozunk, hogy fel kéne mondani, mert egyetlen éjszakát sem töltöttem ott. Tehát praktikusan már azelőtt összeköltöztünk, hogy egyáltalán összejöttünk volna :)
Természetesen akkor. Nem lett volna pofám egy percig sem eltartatnom magam, hogy ő legyen az egyedüli pénzkereső. De mi eleve úgy jöttünk össze, hogy én dolgoztam, ő nem. Mikor már ő is egy ideje dolgozott, összeköltöztünk albérletben.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!