Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányadik barátnőddel/barátodda...

Hányadik barátnőddel/barátoddal költöztetek össze és alapítottak családot egymással?

Figyelt kérdés

Én mindig azt hittem, hogy az első barátommal fog ez bekövetkezni, és hogy milyen szép is az életem mert 18 évesen rátaláltam az igazira, hamarosan költözés, család, gyerek, közös nyaralás stb, erre most 4 év után szétmentünk és teljes letargiába vagyok. Olyan fura érzés, hogy annyi mindent átéltünk és mennyire előrehaladtunk, felépítettünk mindent és most itt vagyok megint legalul. Megint kezdhetek elölről mindent mással, akit még meg se találtam, és kitudja mikor fogom. Lehet, hogy soha. El vagyok keseredve, nagyon érdekes és egyben rossz érzés ez most.

22L

2012. máj. 16. 22:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
62%
Nem maradtál le semmiről.Én a te helyedben egy időre senki mellett nem kötelezném el magam.Élj,szórakozz,és ne vedd túl komolyan a férfiakat.
2012. máj. 16. 22:14
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Első :) 17 évesen ismerkedtünk meg, ő most 23 én 22 leszek. Nálunk minden klappol, nem is tudnám mással elképzelni. Nem a megszokás tart össze, hanem valami nagyon erős lelki kötelék, ami miatt képtelen lennék megcsalni vagy elhagyni. Még hazudni se tudok Neki...esetleg apró dolgokban pl. nem kaptam Kólát az üzletben :D

Kedves Kérdező! Fel a fejjel, jön még télre tavasz :) Ha nem működött oka volt. Sokat tanultál biztosan, és ne feledd: Ne búsulj, mert elmúlt, mosolyogj, mert megtörtént.

22-L

2012. máj. 16. 22:15
 3/24 anonim ***** válasza:
91%

Hát én nem az elsővel, de az első komollyal, 2. szerelmemmel.

Ne keseregj, lehet a következő lesz, de lehet még nincs itt az ideje. Foglalkozz magaddal, a tanulással/munkával, juss előra, majd utána jöhet, hogy másra figyelj.

2012. máj. 16. 22:21
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Hát nem az elsővel, de szerintem nem is lett volna jó... Ő a 6. barátom, de ebben benne vannak a 2-3 hónapos semmiségek is. Ő a második igazi szerelmem (persze azóta már rájöttem, hogy az az első szerelem sem volt nagy szám). 18 voltam (ő 21) mikor összejöttünk, rá fél évre összeköltöztünk, 2 éven belül esküvő, utána gyerek.
2012. máj. 16. 22:22
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
A 6. barátommal. Ma már házasok vagyunk, a lányunk lassan 8 hós. Én 23, ő 24 éves.
2012. máj. 16. 22:26
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most nem szeretnék kapcsolatot egyenlőre természetesen. Most még búsulok, mert rossz így utána és nagyon hiányzik minden, egyedül érzem magam, de remélem, hogy hamar túl leszek rajta és el fogom még tudni képzelni mással is a jövőt. Túlságosan vele terveztem az életemet sajnos.
2012. máj. 16. 22:27
 7/24 anonim ***** válasza:
53%
Én a 4-ik komoly kapcsolatommal. 22 évesen még van időd bulizni, pasizni, nem kell mindjárt mindenkiben a férjet, meg a leendő gyerekeid apját nézni. És arra sincs sajnos semmi garancia hogy akit most szeretsz, esetleg házasság, gyerekek lesznek 10 év múlva nem hagy el. Senki sem úgy megy a pap elé hogy majd válni akar, mégis viszonylag kevesen maradnak együtt.
2012. máj. 16. 22:42
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

En a 4. baratommal vagyok egyutt. De az elso baratommal 2 hetig tartott, masodikkal 2 honap, harmadikkal 1 het:D Ha azt vesszuk, szinte az elsovel vagyok egyutt, mert csak a "2 honapos" pasiba voltam szerelmes, es szuzen mentem bele ebbe a kapcsolatba. 21 voltam, o 27, mar 8 eve vagyunk egyutt, van egy 22 honapos kislanyunk, tervezzuk a kovetkezot.

Szerintem meg raersz, de most mindenkepp tarts szunetet, legalabb 1-2 honapot.

2012. máj. 16. 22:58
 9/24 anonim ***** válasza:
53%

"De az elso baratommal 2 hetig tartott, masodikkal 2 honap, harmadikkal 1 het"

Hát ha a pár hetes dolgokat is nézzük akkor a mostani a 45-ik "barátnőm". :)

2012. máj. 16. 23:24
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is majdnem úgy voltam mint te, annyi különbséggel, hogy tudtam, hogy az ő részéről nem jött volna össze az összeköltözés,akkor amikor én szeretném.Közös nyaralások,stb nálunk is volt.Családalapítás gondolata a jövőben...Aztán bumm. Nekem nem ő lett volna az első szerelmem,de az összeköltözést tényleg el tudtam már képzelni vele!A lényeg, hogy én is úgy voltam, hogy egyszerűen képtelen lennék más férfihoz utána hozzáérni,odaadni magam.Erre most nem gondolkodom komoly dolgokban,hosszú ideig teljesen egyedül voltam,senki hozzám sem ért,randizni se hívott senki.Erre nemrégiben jött valaki,akivel jól elvagyok, le is fekszünk egymással. Nem tudom mikor fogok legközelebb összeköltözésre gondolni, de nem is bánom, nincs itt az ideje még semmi komolynak.Majd lesz valahogy :)

Hidd el nálad is :)Mégcsak 22 vagy.Én még idősebb :D

2012. máj. 16. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!