Hány évesen költöztetek el otthonról? / Hány évesen költöztetek össze a párotokkal, és mióta voltatok akkor együtt? Szüleitek hogy fogadták? Albérlet vagy saját lakás?
Várhatóan nemsokára - 24 évesen. Párommal 4 éve vagyunk együtt. Szüleim már alig várják, mondhatni, rugdosnak :) Nem saját tulajdon, de nem is bérlemény lesz.
Lényegében ennyi :)
Én 18 évesen költöztem el albérletbe, akkor jöttem össze a párommal, fél évre rá költözött oda hozzám albérletbe.
Szüleinknek semmi kifogása nem volt ellene.
Rá egy évre házasodtunk, ő volt akkor 21 én 19.
Egy évre rá kiköltöztünk Németországba dolgozni, közben megszületett az első gyerekünk, fél éve jöttünk haza, vettünk saját házat. Kb ennyi.
25/N
24 évesen 4 éve lesz nemsokára. Saját házat építettünk, abba költöztünk.
Nagyon jó, szeretünk együtt lakni. Mivel már féligmeddig előtte is együtt laktunk (egy hónapot náluk, egyet nálunk) sok meglepetés nem ért bennünket. Viszont jó volt,hogy már tényleg, rendesen külön élünk! Akkor két éve voltunk együtt!
Én 18 éves elmúltam, amikor elköltöztem a barátomhoz. 1 év után ő kiment külföldre, én hazaköltöztem. A távolság megölte a kapcsolatot, amit mostani fejjel már nem is bánok. Megismertem a mostani páromat, és fél év múlva újra elköltöztem otthonról a barátomhoz. Azóta együtt élünk.(2 éve) Most újra költözünk a szüleim melletti saját házban,és a családalapítást tervezzük.
Az "első elköltözésemet" nehezen viselték a szüleim, mert nem értettek egyet az akkori párommal. De a mostani páromat (vőlegényemet)a szüleim nagyon szeretik, ezért semmi kifogásuk nem volt a költözéssel. Valószínűleg érdemes lett volna rájuk hallgatnom. Bár így saját hibámból tanultam.
23 évesen költöztem másik városba, vagyis külön anyukáméktól
25 évesen össze a barátommal fél év múlva szét költöztünk. Majd 27 évesen mentem férjhez és költöztünk össze akkor a mostani férjemmel. 37/N
22 éves múltam 4 hónappal, mikor pontosan egy év után összeköltöztem a párommal. Ez fél éve történt.
Albérletbe mentünk, azóta már a másodikban lakunk, az előzőt eladta a tulajdonosa, hogy tudjon végtörleszteni.
Az én apám nem volt oda az ötletért, mert szerinte valamelyikünk szüleihez kellett volna mennünk, hogy gyűjtsük a pénzt. Ez valóban nem rossz ötlet, csakhogy egyikőjükkel sem lehetne kijönni hosszútávon. Mióta külön élek a szüleimtől, tök jól megvagyunk, azelőtt nem így volt, túl feszült otthon a légkör, már nem bírtam. Párommal mindig kedvesek voltak egyébként, ellene nem volt kifogásuk soha.
Párom szüleivel az a gond, hogy tele vannak adósságokkal, ha ott élnénk, lenyúlnák a pénzünket, mert részben azért is jött el onnan a párom (hitelt akartak vele felvetetni maguknak). Meg aztán elég lelakott házban élnek, nekem nem tetszene az a színvonal.
Most és azelőtt is egy 2 szobás lakást béreltünk, üreset, mert néhány holmink már van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!