Megbántátok, hogy messzire költöztetek a családtól?
Minden úgy jött össze,ahogyan terveztétek?
Én párommal 150 km-rel arrébb költöztem,hogy majd itt jobb lesz,de semmire nem jutottunk másfél év alatt.Máról-holnapra élünk.Most szeretnék visszaköltözni,szüleim munkát is találtak nekünk,ott is lehetnénk albiban,de párom hallani sem akar róla,mert mit szól majd a családja,hogy "elbuktunk"...
Mit mondjak neki?Most beszéltem vele és az volt a válasza,hogy ha haza akarok költözni,akkor keressek magamnak valaki mást.... :(
Elbuktatok??? Ez olyan buta hozzáállás, ne haragudj... Egyszerűen ott nem jött össze, megpróbáljátok máshol, mi ezen olyan szégyellnivaló? Jobb kitartani és éhen halni?
A kérdésedre válaszolva, én is jó messze kerültem otthonról, külföldre, külföldi a párom is és egyáltalán nem bántam meg, hogy léptem.
Dehogy bántam.
Örülök hogy a velük töltött 18 évet kibirtam...
Nem megyünk csak "sátoros ünnepeken",az is sok néha...
Én 40 km-re költöztem, pont az a távolság, hogy meglepetésszerűen ne állítsanak be, de ha kellünk egymásnak, akkor fél óra (kocsival).
Mit mondjál neki?
Elég szomorú, ha úgy érzi, hogy "elbuktunk". Megpróbáltuk, nem megy, továbblépünk. Gondolom nem te vagy az első kapcsolata, inkább a régi "rosszat" továbbvitte volna, vagy jobb, hogy tiszta lappal megtaláltátok egymást? Szerintem ez utóbbi. Nem baj, ha valami nem megy, azt nem kell erőltetni, hanem belátni, hogy nem megy és tovább kell állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!