Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányadik barátnőddel/barátodda...

Hányadik barátnőddel/barátoddal költöztetek össze és alapítottak családot egymással?

Figyelt kérdés

Én mindig azt hittem, hogy az első barátommal fog ez bekövetkezni, és hogy milyen szép is az életem mert 18 évesen rátaláltam az igazira, hamarosan költözés, család, gyerek, közös nyaralás stb, erre most 4 év után szétmentünk és teljes letargiába vagyok. Olyan fura érzés, hogy annyi mindent átéltünk és mennyire előrehaladtunk, felépítettünk mindent és most itt vagyok megint legalul. Megint kezdhetek elölről mindent mással, akit még meg se találtam, és kitudja mikor fogom. Lehet, hogy soha. El vagyok keseredve, nagyon érdekes és egyben rossz érzés ez most.

22L

2012. máj. 16. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
A 3. barátommal maradtam együtt. 17 évesen ismertem meg, most 33 vagyok.
2012. máj. 16. 23:35
 12/24 anonim ***** válasza:
Én a 3 barátommal, aki a vőlegényem már. :) 2 éve vagyunk együtt. Az első két kapcsolatom csak pár hónapig tartott.
2012. máj. 17. 00:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Első barátommal vagyok és hamarosan összeköltözünk,még csak nézegetjük a házakat,de remélem nyár végére összeköltözünk.

24/L

2012. máj. 17. 07:12
 14/24 anonim ***** válasza:
1. 27/nő
2012. máj. 17. 08:28
 15/24 anonim ***** válasza:

én a 4. komoly kapcsolatomban költöztem össze párommal, aki azóta megkérte a kezem. Az első komoly kpacsolatom 2,5 évig tartott, a második 1,5 évig, azt ezt megelőző harmadik pedig 3,5 évig. Ott pont azért mentünk szét mert az ex nem nagyon akart elmenni dolgozni, jobban tetszettek neki a munkaügyis tanfolyamok meg a segélyből élés, hát próbáltam vele megbeszélni de ennyi idő alatt se egy normális szakmát nem tudott szerezni se egy normális munkahelyet felmutatni (akár még a gyár isj ó lett volna csak ne lógassa a lábát) A mostani párommal már összeköltöztünk, vannak hibái neki is temrészetesen mint nekem is de a legfontosabb, hogy számíthatok rá és az élet nehézségeit együtt vészeljük át nem pedig az van hogy majd én megoldok mindent és kihúzom minden szarból plusz nem csak én dolgozok főállásban. Vannak céljaink.

Miért lett vége a kapcsolatodnak?

Sajnálom, de hidd el nagyon ritka amikor két ember ilyen idősen egymásra talál, és életük végéig együtt is maradnak. Kicsit másabb világ van mint anno. Könnyebb ismerkedni sokkal, kitárult a világ viszont ezer kísértésnek van kitéve az ember, sokkal nagyobb a stressz az akadályok maivel együtt meg kell küzdeni sok kapcsolat ezért megy tönkre mert együtt nem alktonak erős csapatot hogy legyőzzék és felülkerekedik az ember egója, hogy bezzeg én.. vagy ez nekem jár... stb és nem hajlandóak sokan lemondani bizonyos dolgokról azért hogy a család, még ha az 2 főből is áll előrébb jusson. Pedig hosszútávon ez a jövedelmezőbb. :)

2012. máj. 17. 08:28
 16/24 anonim ***** válasza:

Mi történt?

Ezt is át kell élned, és idővel könnyebb lesz, ez a sablon szöveg de tényleg így van.

Próbáld meg a pozitív dolgokat nézni, ne arra koncentrálj hogy mennyire hiányzik, hanem hogy mennyi minden rossz is volt benne. Valamint hogy most mennyi lehetőség nyílt ki előtted. Ez a legnehezebb de ha erőlteted hogy lásd a másik oldalt is, előbb vagy utóbb észreveszed hogy lehet hogy így kellett ennek lennie.

Lesz még szép családod, előtted van még az összeköltözés mással, de addig még millió dolgot elérhetsz, átélhetsz.

2012. máj. 17. 09:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, második komoly kapcsolatomban, nekünk is vannak terveink, álmaink. De a megvalósítás még várat magára, addig meg még bármi történhet, néha jobb minden lehetőséget figyelembe venni.
2012. máj. 17. 09:10
 18/24 anonim ***** válasza:
Elsővel. De 13 év után rá kellett jönnöm, hogy nem változik, egyszerűen elég volt. Válni fogunk. Nem biztos hogy mindig bejön az első.
2012. máj. 17. 09:15
 19/24 anonim ***** válasza:

Én korán kezdtem, a második komoly kapcsolatommal is összeköltöztem (17 évesen), és a harmadikkal is. Most vele vagyok együtt, immáron 5 éve. De érzem, vége lesz ennek is. No de sebaj, lesz még negyedik is :)

23N

2012. máj. 17. 09:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Én 2 éve járok a barátommal, 1 éve élünk együtt. Előtte voltak kapcsolataim, ő a 2. komoly. Az első barátommal 14 évesen jöttem össze, vele 3 évig voltam. De soha nem éreztem azt, hogy na én ezzel az emberrel fogom leélni az életem. Tudtam, hogy ez csak tiniszerelem és előbb utóbb vége. A szakítás után voltak kapcsolataim, de mind komolytalan, csak jól éreztük magunkat. Aztán 19 évesen azt mondtam magamnak elég ebből az életmódból, megismerkedtem egy nagyon jó fej sráccal, 4 hónapig jártunk, azt hittem vele komoly lesz. De neki fontosabb volt a kocsma, meg a péntek esti ivászat a haverokkal. Amíg ő iszogatott, én megismertem a jelenlegi páromat. Nála kedvesebb, jólelkűbb embert nem láttam. Kétség sem fért hozzá, tudtam, hogy nekem ő kell. Szakítottam a piás sráccal, és összejöttünk a mostani barátommal. Soha nem voltam ilyen szerelmes. Ő már másnap az összeköltözésről beszélt, azért mondjuk ez még korai volt, de 1 év után belementem, és ez volt életem legjobb döntése.

Kérdező, ne keseredj el, ennek így kellett történnie. Meg fogod találni azt, akivel nem csak tervezni fogsz, de ezeket a terveket véghez is viszed! Én most 21 évesen úgy érzem, hogy mellette fogok megöregedni. 28 éves, és teljesen megegyezik a világnézetünk. Fel a fejjel, a szakítások mindig megviselik az embereket, főleg hosszú kapcsolat után. De nem véletlen lett vége a kapcsolatodnak. Rá fogsz jönni, hogy kellett ez a szakítás, hogy boldog életed legyen.

2012. máj. 17. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!