Hányadik barátnőddel/barátoddal költöztetek össze és alapítottak családot egymással?
Én mindig azt hittem, hogy az első barátommal fog ez bekövetkezni, és hogy milyen szép is az életem mert 18 évesen rátaláltam az igazira, hamarosan költözés, család, gyerek, közös nyaralás stb, erre most 4 év után szétmentünk és teljes letargiába vagyok. Olyan fura érzés, hogy annyi mindent átéltünk és mennyire előrehaladtunk, felépítettünk mindent és most itt vagyok megint legalul. Megint kezdhetek elölről mindent mással, akit még meg se találtam, és kitudja mikor fogom. Lehet, hogy soha. El vagyok keseredve, nagyon érdekes és egyben rossz érzés ez most.
22L
kár terveket szövögetni, az élet valahogy mindig közbeszól.
a 3. komoly kapcsolatommal élek együtt, előtte nem akartam összeköltözni senkivel, mert nem éreztem, h eljött az ideje. 21 éves korunk óta vagyunk együtt, ha minden jól megy, ez így is marad. ha már nem szeretne, akkor hagynám menni, bár iszonyatosan fájna.
nem szabad az elsőnél leragadni, most inkább bulizz, ismerkedj, ismerd meg önmagad is, mert ez az alappillére annak, hogy olyan párt találj, akivel igazán összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!