Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párotok, akiket utált a családotok és a barátaitok? Végül igazuk lett vele kapcsolatban?
Azért merült fel a kérdés, mert mindenki írja itt is, és sokáig én is úgy éreztem, hogy nem szabad hallgatnunk a környezetünkre a párunkkal kapcsolatban. Én nagyon sokáig kiálltam a volt párom mellett, még a családommal, barátokkal vesztem össze, illetve irigynek tartottam őket.
Esetemben sajnos igazuk lett, tényleg rosszul alakult a kapcsolat, de a szakítás már 100%-ban az én döntésem volt. Mégis rosszul érzem magam, amiért vak voltam, és nem láttam meg azokat a negatív tulajdonságokat, amelyek másoknak már sokkal korábban feltűntek. Ezért lennék kíváncsi a ti történeteikre. Esetleg vannak pozitív példák is, amikor a családnak, barátoknak NEM lett igaza, és hosszú távon boldogan éltek a pároddal?
Exemet igen... az utálás talán rossz szó, de nem kedvelték. Eleinte feltétel nélkül kedvelték (mert a barátom volt) de végül ő lett az első ember, akit nagyszüleim nem láttak szívesen. Ez azért elég nagy szó, nagyon barátságosak.
Fogalmam sincs hogy miért jöttem össze vele, nagyon fura srác volt.
Nem tudok adni a környezetem véleményére. A családomnak elég kifacsart gondolkodása van a férfi-női kapcsolatokról. Pl. pár napos baba látogatáson az anyám és nagymamám már azzal reszkírozták a nővérem, hogy túl sokat szedett fel, ezt minél előbb le kéne adni. A szexxel mi a helyzet? Ha nem kapja össze magát elfogja hagyni a férje vagy félrejár.
Szóval mi szépek vagyunk genetikailag, de se a nagyit is elhagyták már, anyámatbis otthagyták... amúgy a nőv3rem férjét ajnározták, hogy milyen jó állása van, milyen család centrikus, és milyen megnyerő modorú biztos jó férj lesz... 2 gyerek után lelépett a nővérem mellől és a gyerektartásért is külön perre mentek.
Nekem az összes passim lefujjogták, hogy én csak lump pasikkal jövök össze, még a Japánban kinn dolgozó exem is küldött ajándékcsomagot nekem, amikor megtudta, hogy hónapokig kórházba feküdtem. És úgy általában az exeim érzelmileg többet támogattak ezen idő alatt, hozták a gyümölcslevet, virágcsokrot, mint a saját családom.
Nem is engedem belefolyni az életembe a családomat, mert egyik férfi sem felelne nekik, aki meg igen, abban meg én nem tudnék megbízni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!