Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mikor, mennyi idő után mesélte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor, mennyi idő után meséltetek a barátaitoknak az új párotokról? Jogosan esett rosszul ez a páromnak?

Figyelt kérdés

Már az ismerkedős fázist is elújságoltátok vagy csak amikor komolyabb lett? (Pár hét vagy akár hónap múlva?) Élőben mondtátok vagy neten/telefonon?

Volt egy kisebb nézeteltérésünk a párommal emiatt, mert ő már az első randinkat részletesen elmesélte telefonon, én meg néhány találkozó után, amikor kezdtem érezni, hogy kezd komolyabbra fordulni a dolog, akkor írtam a barátaimnak, hogy úgy néz ki kezd kialakulni egy komoly kapcsolatom és majd elmesélem nekik élőben a dolgokat. A párom szerint ez olyan, mintha nem vállaltam volna fel őt. Magyaráztam neki, hogy én egyszerűen nem vagyok olyan típus, hogy egy kávézós randi után ujjongva felhívjak valakit, hogy "jaaj de cuki volt képzeld ez meg az volt" :D Amúgy sem vagyok egy olyan típus, aki komoly témákat így beszélne meg. Hanem szeretem megvárni hogy alakulnak a dolgok és aztán mesélni. Mit gondoltok?

2021. máj. 11. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, pár hetet simán várnék, egyébként is több idő kell nekem ahhoz, hogy komolyan vegyek valakit. Nekem az lenne a taszító, ha már az első randi után beszámol, de nem hisztiznék rajta, mások vagyunk. A konfliktuskezelése viszont gyalázatos, nem tudom hogyan nem ábrándultál ki belőle, türelmes vagy az szent.
2021. máj. 11. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én már az ismerkedős fázisban is vele fárasztottam az összes barátnőmet. Szegényeknek, volt türelmük, mert nekem hetekig, hónapokig nem létezett más téma, csak ő. Aztán megtanultam ezt kezelni és ismét normálisan lehetett velem beszélgetni másról is.
2021. máj. 11. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát, 24 évesen kicsit gáz. Lehet, hogy első komolyabb kapcsolata és most nagyon meg akarta mindenkinek mutatni?
2021. máj. 11. 20:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Volt olyan barátnőm, akivel már az első pár randink idején taliztam, neki nyilván meséltem. De abból indult ki az egész, hogy úgy alakult, hogy az egyik barátnőmmel sajnos 2 hónapig nem tudtunk találkozni (rajtunk kívül álló okok miatt, ez most mindegy) és addig vártam, hogy elmondhassam. Barátom szerint le kellett volna írnom már az elején mindenkinek a dolgot.
2021. máj. 12. 15:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon infantilisnak tűnik a barátod.
2021. máj. 12. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!