Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, hosszú kapcsolatban élők! Ti milyen gyakran találkoztok a barátaitokkal?
Ha a barátnők ennyire ráérnek, akkor nem feltétlen sok.
Nálunk havi egy barátnős nap az átlag, van, amikor még ennél is ritkább. Mind párkapcsolatban élünk, dolgozunk, már nem úgy megy, mint egyetemen, hogy hetente bulikázunk.
Ennek ellenére a barátságunk erősebb, mint valaha, és sokkal többre becsüljük az együtt töltött időt. Feltöltődünk egymástól.
Mondjuk nálunk természetes dolog, hogy a baráti társaságba a pasik is beletartoznak, sokszor közös a program, így jobban beleférnek a csajos estek is.
Ez attól függ, mit nevezel csajos napnak.
Elmentek shopingolni, megisztok egy kávét, beszélgettek, majd délután mindenki hazamegy, vagy eltüntök az éjszakában.
Az első belefér házasságba is simán, az utóbbinál pedig maximum szekapcsolatba.
Kb kéthavonta találkozom a barátnőimmel, a párom is a barátaival- oda sokszor engem is hívnak. Nekem ez elég, nem kell több, introvertált vagyok.
A párodra mennyi időd jut? Nem lehet, hogy az a baja, hogy hanyagolod? Az viszont már nem okés, ha annyi időt szánsz rá, mint a haverinákra. Szerintem kérdezd meg, nem azért zavarja-e, mert utolsónak érzi magát a fontossági sorrendedben és hogy mivel éreztethetnéd vele többször, hogy fontos a számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!