Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran kívánjátok sexet a párotokkal? Ki kezdeményezi? Milyen hosszú kapcsolatban vagytok?
-Erre izgulsz?
-Közvéleményt kutatsz?
-Ki bírja tovább? -(esetleg felcsíped?)
A nap mely szakaszában? :)
Hát a pasik ha nem erre a kérdésre vártak ma akkor semmire!
/N.
Válasz: Sokszor
Mindketten
Régóta
(Nincs erre időmérő ezközünk )
Minden nap, de ha fáradtak vagyunk, minimum simogatás, mindig van.
Hol az egyikünk, hol a másikunk, hol mindketten.
11 éve vagyunk kapcsolatban.
Nincs olyan napszak, amikor ne kívánnánk meg egymást.
5 év.
Az, hogy valaki mennyire kívánja, vagy nem kívánja, az nem "hiba"..... Eltérő igényeitek vannak, ennyi, egyikőtök se rossz.
Egyébként:
- napi 2-3-szor
- néha ő, néha én, legtöbbször egyszerre - egyszerű csóknak indul, aztán ránk jön hogy legyen több
- 3 éve együtt
- napszak mindegy
Legalább naponta egyszer kívánom/kívánjuk, ez össze szokott jönni akkor is, ha extra fáradtak vagyunk, de az átlag a napi 2. Reggel és este is szoktunk szeretkezni. Mindketten abszolút kezdeményezőek vagyunk, de valahogy minden érintés annyira magától értetődő, teljesen egyértelmű, hogy mindketten kívánjuk a másikat és szeretkezni fogunk. :D 2 éve vagyunk együtt, szerencsére teljesen passzolnak a szexualitás terén is az igényeink.
Én vagyok a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!