Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan esett rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esett rosszul?

Figyelt kérdés
Egészségügyi dolgozóként hónapok óta Covid-osztályon dolgozom, segítem az ellátást, emiatt nem tudok annyiszor és olyan mértékben találkozni a szeretteimmel, mint korábban, de minden este beszélek velük. Néha jólesne egy-két jó szó a páromtól, biztatás, de már annak is örülök, ha van erőm este kicsit beszélni. Ő ezt sokszor úgy állítja be, hogy hibáztat érte, ha bealszom. Valamelyik nap ő volt fáradt, és beszélgetés közben elaludt (chateltünk, mert munka miatt én most nem otthon vagyok), halál fáradtan én még akkor is igyekeztem vele beszélni, pedig nem ő dolgozik 15 órát, hanem én. Ő otthon van, és munkaköréből adódóan egy csomó szabadideje van. Kicsit rosszul esett, hogy engem hibáztat, ha fáradtan aludni szeretnék, de ha ő alszik be, akkor nézzem el. Másik pedig, hogy valamelyik nap megviccelt, hogy megkérdezte, hogy hány nővel csalhat meg, amíg én távol vagyok. Utána magyarázta, hogy csak viccelt és poénból kérdezte, de valahogy nekem így is rosszul esett. Nem tudom, hogy én fújom-e ezt fel. Nehéz napjaim is voltak, nagyon nehéz dolgokkal szembesülök fizikailag, lelkileg is naponta, és nem ezt a kérdést vártam volna olyan embertől így nap végén, aki engem szeret. Korábban egyszer már letagadta előttem egy drogos ügyét, azt is utólag vallotta be, akkor megbocsátottam, de azóta kétségeim vannak vele szemben. Mit tegyek? Én ebben a bizonytalanságban biztonságot keresek, és baromira nincs kedvem játszadozásokhoz...

2021. ápr. 13. 19:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Drogos ügy, nem támogat, megbant... Mit keresel mellette?
2021. ápr. 13. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kuka
2021. ápr. 13. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Angliaban gyerekek is buszkek a szulore, aki veluk sem erintkezik, hanem pl lakokocsiban lakik, mig betegeket apol. Ekkora prosztosag nem fer bele abba, hogy kapcsolatnak nevezzuk.
2021. ápr. 13. 20:03
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Mondanám, hogy vigyed be az intenzívre 15 percre, utána máshogy állna hozzá. Nem érti/érzi, hogy milyen helyzetben vagy.

A megcsalós viccét ne vegyed komolyan.

2021. ápr. 13. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki szeret, akkor nem kérdez olyat tőled, hogy hány nővel csalhatlak meg, amíg te távol vagy. Bűntudatot akar ébreszteni benned, ne hagyd neki. Aki pedig azt mondja, hogy ne foglalkozz ezzel a beszólással, az gondolkodjon el azon, hogy egy teljesen komoly szituációban hogy esne ez a kérdés a saját párjától. (már ha van, ugye...)

Mindennek amit leírtál, nem szabadna megesnie, teljesen érthető miért vagy fáradt, ha szeretne, akkor támogatna most is.

Kitartást!

2021. ápr. 13. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként biztosan nem kérdeztem volna MÉG VICCBŐL SEM azt, hogy megcsalhatom-e a feleségem. Elhiszem, hogy viccnek szánta, de ilyenekkel könnyen el lehet vetni a féltékenység magját. Ami a többit illeti - beszéld meg vele, légy határozott vele szemben. Ha még mindig védi önmagát, akkor Téged az életben sosem fog megérteni, megbecsülni a munkád.
2021. ápr. 13. 20:39
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm is eü dolgozó, 24 órákat is van ügyeleten elég gyakran. Próbálom támogatni, ahogy tudom, lélekben, tettekben. Folyton dícsérem, bíztatom, melatogatom, amikor tehetem. Eszembe nem jutna még húzni az agyát ilyen baromságokkal. A te párod nagyon érzéketlen és önző. A helyedben komolyan elgondolkodnék, hogy mennyire lehet rá számítani akár a jövőben is...
2021. ápr. 13. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi nem csak önző, de még borzasztóan buta is.
2021. ápr. 14. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!