Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez hiszti vagy jogosan esik rosszul?
Lehet, hogy túl reagálom, nem akarok hisztis libanak tűnni, azért kérdezek itt rá. Szóval esküvőn voltunk a férjemmel és a 9 hónapos kislanyommal. Először voltunk nagyobb eseményen családként jelen. Amíg a kaja volt addig ugye elvoltunk, adtam enni a kicsinek is, kézről kézre járt stb. A férjem mondjuk már akkor is csomószor eltűnt. Utána már kb nem is láttam, tőlem kérdezték merre van és tök rossz volt, hogy mindenkivel ott a párja, de én azt sem tudom merre van a férjem. Nem vagyok az a táncos fajta, de annyira magabiztosan éreztem magam, csini ruha, smink, hogy mikor megtaláltam, hívtam őt táncolni, azt mondta mindjárt jön. Negyed óra után már nem vártam. Azt tudni kell még, hogy mióta megszületett a kicsi, a bolton kívül nem járok sehova, tehát én is szívesen ismerkedtem volna másokkal, beszélgettem volna, örültem volna , ha bemutat. A kislányom legtöbbször velem volt, de amíg jó kedve volt, nem volt álmos, elvolt mindenkivel.
Szóval a lényeg, hogy jó lett volna éreznem azt a fajta szerelmet, hogy kicsit többet legyünk ott együtt, hogy érezzem, hogy büszke arra , hogy én vagyok a felesége, de kb olyan volt, mintha elvitt volna az esküvőre, kirakott volna, aztán csinálják amit akarjak. Csomoan dicsérték, de neki egy jó szava nem volt, pedig most én is tetszettem magamnak . Nyilván nem rajta akartam csungeni, legyen el , érezze jól magát, csak tényleg alig láttam.
Kicsit katyvasz lett, nehéz megfogalmazni, amit érzek .
Szerintem jogosan esik rosszul. Eleve gáz, hogy nem vette át a kicsit, egyértelművé tette, hogy oldd meg te. Arra se méltatott, hogy megkérdezze, kell-e segítség, legalább addig figyeljen-e rá, amíg elmész pisilni.
Az meg nettó bunkóság, hogy táncolni se ment, miután te kérted fel.
Szerintem ülj le vele ezt megbeszélni.
Megértem mert az én férjem is ezt csinálja, nem is szeretek vele menni olyan helyre ahol alig ismerek valakit. Ha ismerek akkor nincs gond.
Nem azt állítom hogy nem szeret meg ilyesmi, de önző volt. Vannak ilyen emberek, néha kibukik mindegyikből mindegy kivel vannak. Ezért én is az gondolom hogy kapott az alkalmon és amikor megunta a dolgot lepasszolta neked a gyereket és továbbment. Beszéljétek meg legközelebb hogy vegye ki ő is a részét, ne vegye ezt természetesnek.
Nekem volt olyan exem akik osszejárnak a haverokkal es azok feleségeivel(volt esküvő is, gyakori bográcsozások, horgászat stb),gyerekek is szoktak lenni.
Abban a körben teljesen az a kultúra megy hogy a nő nem lóghatnak a párjuk "nyakán", hanem javareszt "külön" vannak a férfiak röhögnek söröznek, es "külön" a nők a gyerekekkel "partyznak".
Amikor én a párommal akartam lenni vagy mellette vagy ölében lenni még be is szólt egyszer, hogy hozott egy utánfutót.
Szakítás óta CSAK olyan barátaim vannak érdekesmód, akik VELEM vannak társaságban bulikban, párként ülünk/állunk egymás mellett, szemben meg a haverjai és azok női, stb. SENKI más nem csinálta azt meg velem mint az az exem.
Nekem valahogy ez ugrott be erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!