Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez hiszti vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez hiszti vagy jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy túl reagálom, nem akarok hisztis libanak tűnni, azért kérdezek itt rá. Szóval esküvőn voltunk a férjemmel és a 9 hónapos kislanyommal. Először voltunk nagyobb eseményen családként jelen. Amíg a kaja volt addig ugye elvoltunk, adtam enni a kicsinek is, kézről kézre járt stb. A férjem mondjuk már akkor is csomószor eltűnt. Utána már kb nem is láttam, tőlem kérdezték merre van és tök rossz volt, hogy mindenkivel ott a párja, de én azt sem tudom merre van a férjem. Nem vagyok az a táncos fajta, de annyira magabiztosan éreztem magam, csini ruha, smink, hogy mikor megtaláltam, hívtam őt táncolni, azt mondta mindjárt jön. Negyed óra után már nem vártam. Azt tudni kell még, hogy mióta megszületett a kicsi, a bolton kívül nem járok sehova, tehát én is szívesen ismerkedtem volna másokkal, beszélgettem volna, örültem volna , ha bemutat. A kislányom legtöbbször velem volt, de amíg jó kedve volt, nem volt álmos, elvolt mindenkivel.

Szóval a lényeg, hogy jó lett volna éreznem azt a fajta szerelmet, hogy kicsit többet legyünk ott együtt, hogy érezzem, hogy büszke arra , hogy én vagyok a felesége, de kb olyan volt, mintha elvitt volna az esküvőre, kirakott volna, aztán csinálják amit akarjak. Csomoan dicsérték, de neki egy jó szava nem volt, pedig most én is tetszettem magamnak . Nyilván nem rajta akartam csungeni, legyen el , érezze jól magát, csak tényleg alig láttam.

Kicsit katyvasz lett, nehéz megfogalmazni, amit érzek .

2022. júl. 16. 08:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
17%

"Szóval esküvőn voltunk a férjemmel és a 9 hónapos kislányommal."

Ezek szerint nem a férjed a kislány apja? Lehet, hogy nem sikerül neki beintegrálódnia közétek, nem érzi jól magát a szituációban.

2022. júl. 16. 12:54
 12/12 Senior Séf ***** válasza:
100%
Egy nőnek jogos elvárása nőnek érezni ,agát a kapcsolatban. Ga ezt egy pasi nem látja át, előbb-utóbb bukni fog aa mutatvány.
2022. júl. 17. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!