Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nő hisztis, nyűgös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő hisztis, nyűgös miért az az első kérdés hogy menstruál e?

Figyelt kérdés

2019. aug. 29. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom. Szerintem nem erre kéne fogni.
2019. aug. 29. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem, akkor csak alapból idegbeteg és az rosszabb :D
2019. aug. 29. 10:16
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Ezt a bunkók szokták mondani. Intelligens, kulturált embernek eszébe sem jut.
2019. aug. 29. 10:33
 4/12 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos sok nő érzi úgy, hogy "jogosan" hisztisebb ilyenkor, és nem is akar magán uralkodni.

Nőként írom, mielőtt jönne az, hogy én nem tudom, milyen. 😉

2019. aug. 29. 10:33
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Nem az az első kérdés.
2019. aug. 29. 10:35
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Inkább az a kérdés, hogy meg van-e szúrva rendesen? 😉
2019. aug. 29. 10:35
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Mert könnyebb ráfogni, mint komolyan foglalkozni a problémával - pláne, ha az kérdezi, akire haragszik a nő.

Magam is nő vagyok, a mensi előtti napokon vagyok borzasztó, az utolsó előtti nap a legrosszabb. Ilyenkor nagyon ingerlékeny vagyok, de pontosan tudom hogy nem jogosan.

Ettől függetlenül nem kéne az összes "nyűgösködésnél" rögtön erre gondolni.

2019. aug. 29. 10:45
 8/12 anonim ***** válasza:
66%

Párom első kérdése ilyenkor, hogy éhes vagyok-e. Ha nem, akkor nincs több kérdés, mert TUDJA, hogy PMS. És hogy miért? Mert általában nem viselkedek hisztisen, mindent higgadtan, logikusan a helyén kezelek. Ha éhes vagyok, illetve havi előtt szokott néha borulni a dolog. Ha feltűnik magamon, akkor moderálom, ha nem, akkor szegény inkább elviseli, és hoz nekem enni :D

De szerintem az is sokat elmond, hogy ezen a kérdésen sose tudtam kiakadni. Ha valóban ilyen banális dolog áll a háttérben, azt lehet kezelni. Mindenkinek megvannak a maga módszerei. Ha pedig együtt vagy valakivel, akkor jó, ha ezeket ismeri, és segít.

Nyilván, ha ismeretlen, vagy felszínes ismeretségű férfi teszi fel a kérdést, az már más téma. Akkor jogos a felháborodás. Ezesetben azért teszi fel a kérdést, mert egy brom.

2019. aug. 29. 11:03
 9/12 anonim ***** válasza:
47%

Mondjuk van aki ezt tényleg képes megkérdezni? Wow... Én általában csak levegőnek nézem a "goes psycho" idegbetegeket amíg nem viselkednek normálisan.

2019. aug. 29. 11:06
 10/12 anonim ***** válasza:
36%
Mert vannak nők,akik olyankor idegesebbek mint máskor.Én is olyan vagyok,sajnos.
2019. aug. 29. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!