Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő hisztis, nyűgös miért az az első kérdés hogy menstruál e?
Sajnos sok nő érzi úgy, hogy "jogosan" hisztisebb ilyenkor, és nem is akar magán uralkodni.
Nőként írom, mielőtt jönne az, hogy én nem tudom, milyen. 😉
Mert könnyebb ráfogni, mint komolyan foglalkozni a problémával - pláne, ha az kérdezi, akire haragszik a nő.
Magam is nő vagyok, a mensi előtti napokon vagyok borzasztó, az utolsó előtti nap a legrosszabb. Ilyenkor nagyon ingerlékeny vagyok, de pontosan tudom hogy nem jogosan.
Ettől függetlenül nem kéne az összes "nyűgösködésnél" rögtön erre gondolni.
Párom első kérdése ilyenkor, hogy éhes vagyok-e. Ha nem, akkor nincs több kérdés, mert TUDJA, hogy PMS. És hogy miért? Mert általában nem viselkedek hisztisen, mindent higgadtan, logikusan a helyén kezelek. Ha éhes vagyok, illetve havi előtt szokott néha borulni a dolog. Ha feltűnik magamon, akkor moderálom, ha nem, akkor szegény inkább elviseli, és hoz nekem enni :D
De szerintem az is sokat elmond, hogy ezen a kérdésen sose tudtam kiakadni. Ha valóban ilyen banális dolog áll a háttérben, azt lehet kezelni. Mindenkinek megvannak a maga módszerei. Ha pedig együtt vagy valakivel, akkor jó, ha ezeket ismeri, és segít.
Nyilván, ha ismeretlen, vagy felszínes ismeretségű férfi teszi fel a kérdést, az már más téma. Akkor jogos a felháborodás. Ezesetben azért teszi fel a kérdést, mert egy brom.
Mondjuk van aki ezt tényleg képes megkérdezni? Wow... Én általában csak levegőnek nézem a "goes psycho" idegbetegeket amíg nem viselkednek normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!