Van olyan aki menstruál terhesség alatt? Első, második esteleg harmadik hónapban?
igen van!
nekem anyósom a 4.hónapig menstruált a kisebbik fiával!
Kedves harmadik válaszoló!
Hogyan és mikor tudtad meg hogy terhes vagy?
Szia!
Nekem az előző menzim sem volt már az igazi, 2 napig tartott és gyenge volt. Elmentem a dokihoz, mikor elmúlt és azt mondta babát még nem lát, de ha a következő havim kimarad, nagy rá az esély, hogy van ott valaki. Az a havi, amit ő mondott kedden jött, de ma már szinte semmi, pedig nekem 6-7 napig szokott tartani.
Tesztet az elméleti 5. héten csináltam, negativ lett (de olvasom, hogy van olyan, akinek 6-10 hetesen mutatja ki a terhességet).
Terhességi tüneteim vannak, mert már több mint egy hónapja fájdogál a pocim reggel és este, hányinger este 6 óra körül, melleim vagy feszülnek vagy viszketnek, hasam puffadt.
A dokihoz őszintén mondva nem is tudom, hogy elmenjek e, mert még azt gondolja, hogy valami hisztériás nő vagyok. De ha meg tényleg van odabent valaki, nem szeretném, ha baja esne. :-(
Te is hasonló helyzetben vagy, hogy feltetted ezt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!