Ismertek olyat, aki kamuz (t) a, hogy menstruál? Kiderült? Mit mondott? És miért?
most nem az a lényeg,hanem hogy ismertek olyat,aki kamuzta?!
nálunk jelenleg 2 lány is hazudja,de lebuktak! szerintetek?
szerintem szánalmas dolog ezt hazudni!
DE MI SZÁNALMAS VAN EZEN??
lányok vagyunk és érdekel kinek hogy működik a szervezete,az ilyen témákat kibeszéljük,és ha valaki nem ért vagy nem tud valamit,akkor azt is megbeszéljük.
szánalmas a menstruációról beszélni?! hát gratulálok,akkor nem én vagyok a hülye xd
hogy jön ide az hogy nem akarnak róla beszélni? sőt,ők kifejezetten szeretnek tapasztalat nélkül is beleszólni..
szerinted azt mondjuk mindenkinek hogy "most beszélj a haviról vagy orrba nyomlak"?!
nem értem,mit akartál ezzel mondani,nem kell mást kreálni abból,amit írok.
az szép xdd
nálunk is van most egy csaj hogy amikor azt mondom,hogy meg kell néznem a betétem vagycsak wc-re kell mennem és szóba jön a téma,akkor azt mondja hogy jaj neki is fáj a hasa,meg betétet kell cserélnie. XD persze...sosem láttam nála betétet és amikor ezt mondta,utána nem is "cserélt" . a másik meg betétet kért a barátnőmtől,mert "fájt" a hasa és fél a vér látványától szal utalt a menzeszre. de könyörgöm,utána mégsem ment el betétet berakni vagy már nem is kért,hanem kiment a lányokkal levegőzni,meg nem is mondta hogy megjött neki,pedig ahogy ismerem,világgá kürtölte volna. másrészt "fájt" a hasa is és le akart menni a suliorvoshoz,de érdekes,ott röhögcsélt,semmi baja nem volt.. most erre mit mondjak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!