Ismertek olyat, aki kamuz (t) a, hogy menstruál? Kiderült? Mit mondott? És miért?
de ennyire? -.-"""
IQ-fighter...
am meg az a cink,hogy 16.-a körül kéne megjönnie,de a ciklusomat ismerve késhet 1 napot szal pont a suliban fog megjönni :s nem kizárt hogy át is fogok ázni...
kíváncsi leszek hogy az a csaj hogyan fog reagálni XDDD (a bnőm vele is jóba van,együtt megyünk mindenhova és néha az a csaj is jön velünk) így tök pipa lesz,amikor a bnőm elmondja neki hogy nekem megjött,főleg ha azt mondja hogy nem is az első!! (az a csaj még nem tudja hogy nekem már megjött,de nem véletlen nem mondtam el neki >< )
nem sértődöm meg,mert tavaly én is átmentem ezen! DE én NEM kamuztam azt,hogy már megjött!! Direkt nem mondtam a témával kapcsolatban semmit,amikor feljött a téma,hanem mindig a bnőm hozta fel,hogy ő fiatalabb nálam és még is előbb jött meg neki(mások előtt mondta!) és max égett a pofám,amikor mindenki szemrehányóan nézett rám,hogy: hogy hogy nincs meg? O_O
külön kellett elmagyaráznom,hogy hormonprobléma...
értem,hogy miért mondják,de egy normális ember nem kamuzza ezt!!
és nem arról van szó,hogy ezen jár állandóan az eszünk,hanem szimplán lányok vagyunk és érdekel hogy mi történik ilyenkor magunkkal/másokkal. pl azt beszéljük meg hogy kinek milyen pontos,hogyan késik,milyen cikis sztorija van róla,melyik a legkényelmesebb betét,stb. ilyeneket a kortársakkal a legbizalmasabb megbeszélni,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!