A barátnőm azt hazudja, hogy menstruál! Mit tegyek?
nekem azt mondta,hogy már megjött neki,viszont az anyja azt mondta,hogy nem.
múltkor amikor nekem épp megvolt és betétet kellett cserélnem a suliban,utána otthagyott arra hivatkozva,hogy x és y úgyis ott volt,nem voltam egyedül. furcsán viselkedett.
miért csinálja ezt? hogyan beszéljek vele,oldjam meg?
help,14.
nekem már megjött,szal én már nem versenyzek rajta!
SZERINTEM A BARÁTSÁG ALAPJA AZ ŐSZINTESÉG ÉS JÓ A KAPCSOLATA AZ ANYJÁVAL. A Pláne,hogy azt mondta hogy MEG IS KELLETT NEKI MUTATNI.(!!)
ha ez igaz,az anyja miért tagadta volna le?! és az én anyumnak mondta és egy anya csak őszintén elmondja!
annyi közöm van,hogy valaki már írta,hogyha nincsenek jóban,akkor az anyja nem is tudhat róla. de könyörgöm, jóban vannak,és a barátnőm még azt is mondta,hogy megmutatta az anyjának!! akkor szerinted miért mondta volna,hogy nincs neki?! másrészt múltkor,amikor nekem megvolt,akkor nem úgy viselkedett mint általában! zavarban volt,stb.
ja és még annyi közöm van az anyjához fűzött kapcsolatához,hogy ő barátnőm! és érdekel,mi történik vele! szeretnék segíteni,de ha kamuzik,hogy segítsek neki? nem erre vannak a barátok?!
De miért kellene neki segíteni?
Szerintem hagyd annyiban a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!