Másnak is fáj a puncijam amikor menstruál?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy ez egy nagyon hülye kérdés:D Alapvetően tudom, hogy a menzesz sok nőnél fájdalommal jár, viszont általában mindenki a hasfájástól haldoklik, és nem mástól, nem ettől.(legalábbis senkit nem hallottam még erről panaszkodni) Nálam a hasfájás elhanyagolható, viszont a nemi szervem környéke (kívül-belül) valami eszméletlen mértékben sajog (talán ez a legjobb szó). Ez is ilyen általános és természetes dolog?2012. szept. 7. 14:41
3/8 anonim válasza:
A nemi szervem nekem nem fáj, de a hasam az kegyetlenül görcsöl. :/
4/8 anonim válasza:
Olyan szúró érzésre gondolsz a hüvelyed bejáratától kiindulva?
5/8 A kérdező kommentje:
Szúró érzésnek nem nevezném, inkább olyan "lüktető sajgás". Ez egyébként az első pár napra jellemző, amikor erősebben van meg.
2012. szept. 7. 17:04
6/8 agi91babe válasza:
Nekem is szokott néha, és most örülök, mert először hallom mástól, hogy nem vagyok egyedül a dologgal. Talán a vérbőségtől lehet? Azért ez érdekelne.
21L
7/8 anonim válasza:
nem, nem teljesen ott lent hanem a köldököm alatt kb :/ szúrni szokott. meg nagyon fájni szokott a hasam, ja és a hányingert ki ne felejtsem!
15/L
8/8 anonim válasza:
nagyon szokott fájni, csak a has-hát-minden egyéb izom-fájás elnyomja ezt az érzést :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!