Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti, hogy reagáljátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy reagáljátok le a szitut mikor párotok menstruál? Ugyanúgy viselkedtek, csináltok valami “extrát”?

Figyelt kérdés
Inkább férfiak válaszát várom, de ha nőként megosztod az sem gond

2021. dec. 26. 11:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
12%

Előző párommal törcsi az ágyra a popója alá, aztán tövig!

Mostani párommal már képtelen vagyok erre, mert elég büdi és ez már undi.

36/F

2021. dec. 26. 11:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Büdi? Az előző párodnak nem volt az? Vagy már vele se menne
2021. dec. 26. 11:54
 3/17 anonim ***** válasza:
23%

Jó kérdés!

A kettő közt eltelt 10 év.

Akkoriban valahogy nem zavart.

Nem tudom, hogy most zavarna-e még vele és csak személy függő-e a dolog!

2021. dec. 26. 11:57
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Első párom megkérdezte, hogy nekem mi hogy jó, de nem nagyon foglakozott a helyzettel, mert jól viseltem a dolgot, őt meg nem zavarta semmi, ami ezzel jár.

Második nem foglalkozott vele, de gyakran “próbálkozott”, pedig nekem nem menne így a szex.

Harmadik le se …., nem volt szex.

Negyedik megmasszírozott, puszit adott a hasamra, nem erőltetette a szexet, nem zavarta semmi, ami ezzel jár.

2021. dec. 26. 11:59
 5/17 anonim ***** válasza:
97%
Nő vagyok, és nem igazán értem a kérdést! Soha férfitől nem várok semmi extrát, ha menstruálok. Nyilván, ha rosszul vagyok akkor azt mindenki megérti, de ez lehetne fejfájás, megfázás, kéztörés is.
2021. dec. 26. 12:01
 6/17 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy a többi emberi folyamatot, sehogy. Felnőtt ember nem kerít ennek se nagy feneket.
2021. dec. 26. 12:03
 7/17 anonim ***** válasza:
22%
Petting van olyankor. Mindnekinek jó.
2021. dec. 26. 12:25
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Kínok közt szenvedek, igy imadom, hogy abban az egy hetben mindig jobban igyekszik besegiteni a hazimumkaba
2021. dec. 26. 12:57
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Nő vagyok, nem várok el emiatt semmi extrát, csak hagyjon békén, ha rosszul vagyok.De szokott nekem hozni magától finomságot a boltból, vagy rendel kaját.Bármikor elmegy gyógyszert, tampont vagy betétet venni.Ennél többet tenni nem kell.
2021. dec. 26. 13:05
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem fog belehalni szerintem senki ha 4-5 napig nem szexel.
2021. dec. 26. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!