Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti, hogy reagáljátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy reagáljátok le a szitut mikor párotok menstruál? Ugyanúgy viselkedtek, csináltok valami “extrát”?

Figyelt kérdés
Inkább férfiak válaszát várom, de ha nőként megosztod az sem gond

2021. dec. 26. 11:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező!

Mit akarsz megtudni? Az egyetlen kérdés a szex volt, amire reagáltál, ez érdekel!?

2021. dec. 26. 13:43
 12/17 anonim ***** válasza:
31%
Nő vagyok első barátommal (akivel elvesztettem a szüzességemet) ha megvan akk mindig zuhanyzás közben ment a szex, de az első két napon nemhogy szexelni, de felállni sem tudok, annyira fáj. Mensi alatt a szex csak a 2. felében volt...
2021. dec. 26. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Nő vagyok, semmi extrát nem várok. Esetleg tisztes távolból dobáljon csokit.😂😄

Utóbbi csak humor.😄

2022. jan. 1. 20:23
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
12es vagyok miért pontoztatok le??
2022. jan. 1. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:
4%

Az első párom le se sz*rta, szex nem volt.

Igazaból a második se nagyon foglalkozott vele, hozott gyógyszert ha kértem, simizte, ha fájt a második felében már tudtuk csinálni.

A harmadik igazából megkérdezte mit szeretnék, ilyenkor csak értse meg, hogy 1-2 napig kómásabb vagyok. A hasam annyira már nem fáj, és vele is óvszerrel megy közben.

2022. jan. 5. 17:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálam változó, van, hogy 4 napig olyan rossz, hogy rengeteget sírok is miatta, de olyan is van, hogy már a 2. Napon szexelnèk.

Szerencsére mensi előtti napon mindig megvan az étvágy, annyira tipikus, hogy tudom, mikor fog megjönni. XD Így nem nehéz elviselni ha 3 napig nincs akció, de amíg nem éltünk együtt a heti 1 nap volt a max. Amit össze tudtunk hozni, és mindig úgy időzítettem hogy ne legyen gond éppen.

Normális partner pedig megérti, ha olyankor rossz és esetleg besegít, hoz csokit, összekuckózva lehet filmezni közben, szóval nem másabb, mintha az egyikünk megfázna de ennyi.

2022. jan. 13. 17:59
 17/17 anonim ***** válasza:
23%

12es vagyok miért pontoztatok le, ezt utálom, mi értelme??

Normálisan válaszoltam

2022. jan. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!