Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez jogosan esik nekem rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogosan esik nekem rosszul?

Figyelt kérdés
A barátomnak saját lakást vettek a szülei, és ő ott lakik. Mi nem tudunk most albérletet fizetni, így nem lakhatok vele, koliban élek. Ő pedig nem akarja egyedül fizetni a lakása rezsijét és meghirdette a lakását hogy valaki kivehetné a másik szobát, viszont nem jelölt meg nemet, tehát ha lány jelentkezne rá, vele is kivenné. Ez azért fura, mert más posztokban meg látom, hogy meg szokták jelölni fiúk akiknek van barátnője, hogy "fiú lakótársat keresek"...jogosan esik rosszul hogy elvileg én vagyok a barátnője és lakna együtt lakásban lánnyal is?

2023. aug. 16. 07:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen, jogos a dolog.Bár én beszélnék vele előtte, hogy pontosan hogyan érti ezt a hirdetést.Ha azt mondja, hogy lány is mehet, az szerintem is probléma.

Meg úgy alapvetően én mint nő, akkor sem szeretnék férfi lakótársat, ha egyedülálló lennék.

2023. aug. 16. 07:55
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

De miért nem költöztök nála össze? Amennyit a koliba fizetsz, annyit beleadnál a rezsibe is.

Mondjuk, engem is zavarna ez, ha ennyire nyitott lenne ellenkező nemű lakótársra.

2023. aug. 16. 07:58
 3/25 anonim ***** válasza:
91%
Beszélhetsz vele erről nyugodtan, bár nem hiszem hogy sok csaj költözne be kettesbe egy srác mellé. Vagy igen? :D
2023. aug. 16. 07:58
 4/25 anonim ***** válasza:
77%

2: Ezen én is megakadtam és gondolkodnom kellett pár percet.

Arról van szó, hogy a fiú MEGHIRDETTE a szobát, és annak van egy díja.

A lány kivehetné, ha volna pénze.

A fiúnak bevétel kell. Érted?

Nem engedheti meg magának, hogy annál kevesebbet kérjen.

2023. aug. 16. 08:00
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Azért a rezsi nem olyan eget rengető összeg, sztem fedezi a kolesz díja, mert már az sem 5ezer Ft. Beszéljétek meg.

Én lányként laktam 2 lánnyal és 2 fiúval, nem volt gond.

2023. aug. 16. 08:05
 6/25 A kérdező kommentje:
Az van hogy nekik plusz bevétel kell mint lakbér azért lennr más személy a lakótársa
2023. aug. 16. 08:09
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez gáz szerintem. Ha az egész lakást kiadná, megérteném. Vagy felajánlhatná, hogy költözz vele össze a másik szobába.
2023. aug. 16. 08:17
 8/25 A kérdező kommentje:

Számon kértem rajta és még én vagyok a bunkó szerinte😂😅

Azzal állt elő hogy ha akarna valamot a lakótársától akkor nem lenne neki mindegy hogy fiú vagy lány😅

2023. aug. 16. 08:48
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a kapcsolatod a szüleivel? Mennyi ideje vagytok együtt?
2023. aug. 16. 08:52
 10/25 anonim ***** válasza:
29%
Hiába nevetsz, ebben azért van valami. Legalább annyi, h biszex. De most ez olyan, mintha te biztosra tudnád, hogy 10/10es bombázó csaj fog egy vadidegen hapsihoz költözni. Nagyobb a valószínűsége, hogy hapsi megy bérlőtársnak.
2023. aug. 16. 08:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!