Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez jogosan esik nekem rosszul?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jogosan esik nekem rosszul?

Figyelt kérdés
A barátomnak saját lakást vettek a szülei, és ő ott lakik. Mi nem tudunk most albérletet fizetni, így nem lakhatok vele, koliban élek. Ő pedig nem akarja egyedül fizetni a lakása rezsijét és meghirdette a lakását hogy valaki kivehetné a másik szobát, viszont nem jelölt meg nemet, tehát ha lány jelentkezne rá, vele is kivenné. Ez azért fura, mert más posztokban meg látom, hogy meg szokták jelölni fiúk akiknek van barátnője, hogy "fiú lakótársat keresek"...jogosan esik rosszul hogy elvileg én vagyok a barátnője és lakna együtt lakásban lánnyal is?

2023. aug. 16. 07:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ti miért nem laktok egy fedél alatt? Te nem tudsz albot fizetni, de a reszi felét szerintem beadnád, neki kell lakótárs, amúgy jártok vagy mi...

Én sakítanék őszintén szólva ilyen esetben. A párom inkább egy idegennel lakik együtt és nem velem. Áh, hagyjuk.

2023. aug. 16. 14:42
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
#21 Azért vedd számításba, hogy nagyon fiatalok még, 2 hónapja vannak együtt.Így én sem javasolnám az együttélést.Ha 2 hónap múlva összevesznek, hova megy a kislány?Nem lesz kollégiumi helye.
2023. aug. 16. 14:49
 23/25 anonim ***** válasza:

"vele is kivenné" - a saját lakását kivenné? Mi?

Nem, beleszólásod az nincs. Az Egészséges párkapcsolat nem a másik leuralásáról, kontrollálásáról szól és nem te irányítod őt! Ha valami nem tetszik neked, el lehet mondani, azt, hogy téged mi bánt, miért, és meglátod, hogy reagál, és ez alapján eldöntheted, mit szeretnél TE csinálni. De nem szólhatsz bele, mit kezd a saját lakásával. Te a fölött tudsz kontrollt gyakorolni, hogy te ezt hogy kezeled, pl. szakítani akarsz-e vagy elfogadni.

Azt is rossz volt olvasni, hogy "Számon kérted". Meg lehet számonkérés nélkül is osztani az érzéseidet.

2 hónap után az összeköltözés túl korai.

Egyébként meg te ismered a párodat, hogy milyen személyiség, hogy áll a nőkhöz, mennyire megbízható. Van olyan férfi, aki képes nőnemű lakótárssal együtt élni, nem csak a vonzalom miatt, mert nem szexista módon válogat lakótársat. Persze nem mindenki ilyen. Te ismered őt...

Az rohadtul nem teszi szimpatikussá, hogy felháborodik rajta, amikor elmondod neki, hogy mi a bajod... Ha valóban fontos lennél neki, semmibe nem tellene férfi lakótársat keresnie.

Mérlegelj...

2023. aug. 16. 20:31
 24/25 anonim ***** válasza:

El kell hogy keseritselek de ő nem tekinti a barátnőjének.

Amit tenni kellet volna neki hogy csak férfi jöhet szóba.

Én ha tehettem volna akkor ki adtam volna az egész lakást és a barátod helyében abból a pénzből bérletem volna egyet ott ahol neked is jó a suli miatt és össze költöztünk volna.

Felejtős a csávó, koliban találsz jobbat.

2023. aug. 17. 07:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Ilyen ez....Ha a pasinak van saját lakása, akkor válogathat a csajok között...:DDDD Olyan pasit keress, aki magához költöztet és el is tart...:D
2023. aug. 17. 08:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!