Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » "Nem tudom" lezárás után,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nem tudom" lezárás után, eltűnt. Vissza fog még jönni?

Figyelt kérdés

Mentalisan beteg es drogproblemai is vannak.

Az utolso mondata hozzam az volt hogy nem tudja lezarjuk e vagy folytassuk.

Azota irtam neki 1x, de eltunt, meg sem nezi mit irtam.

Mar tobbszor is vege lett, volt hogy en mondtam hogy legyen vege, volt hogy o, de mindig megbeszeltuk mi legyen. Most nem. Es nem arrol van szo, hogy azert nem zarja le mert nem akar megbantani mert mar 1000x megbantott. Ha azt akarna legyen vege kimondana. De most nem...mintha nem akarná elvagni teljesen a koteleket.

En azt erzem vissza fog jonni.

A leirtak alapjan szerintetek melyikre van tobb esely?

ma 14:05
A kérdező szavazást indított:
Nagyobb az esely hogy vissza jon
Nem fog mar vissza jonni
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Betegesen kötődsz egy rossz emberhez. Inkább örülj, hogy lelépett. Tiltsd le mindenhonnan, zárd le.
ma 14:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kotodok hozza de nem rossz ember.
ma 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi volt eddig amiért megérte? Szóval ez, hogy valaki mentálisan beteg ÉS még drogproblémái is vannak, erősen deficites. Mi volt az a sok sok plusz, amiért mégis megérte eddig ragaszkodni hozzá? Főleg hogy arra hivatkozol 1000X megbántott. Ezt tisztán kéne lássuk, hogy a számodra megfelelő választ adhassuk.
ma 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Jobbal járnál, ha végleg eltűnne. Lehet neki több a sütnivalója.
ma 14:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Feltetel nelkul szeretem.
ma 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Saját magad se szereted. Hogyan szeretnéd már őt föltétlenül? 🤡
ma 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:

6 mondjuk úgy hogy arra vágyik ezért ezt akarja megadni másnak.

Ahelyett, hogy magának adná meg.

Bár kicsit paradoxon, mert hiába próbálja úgy megadni egy másiknak megmenteni, hogy utánna őt is tudja szeretni egy darabig nem is vár semmit majd kitör belőle az hogy most már ő is szeretné ha szeretnék, de ha kap egy kis szeretet jól esik neki de megijed ha olyan a partner már pedig a dinamika egyoldalúan volt felépítve így csak annyi ideig kap figyjelmet míg újra nem tud róla gondoskodni.

Végülis a feltétel nélküli szeretetnek az a feltétele, hogy engem is szeressenek feltétel nélkül.

Mert akinek feltétel nélkül szeretnie kellett volna nem tudott és így nekem kellett feltétel nélkül szeressem hogy kaphassak majd egy kis szeretet ha jól lesz, ha elérhető lesz.

ma 15:19
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Felejtős. A drog mindig problémát fog okozni.
ma 15:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban boldog akarsz lenni ebben az életben még, akkor a sémakémiát javaslom. Vizsgáld felül miért az ilyen gáz emberek vonzanak, vágd el a régi kapcsolódásaidat, és írd felül egészségesebb mintákkal. Az ilyen kapcsolat csak nyomorúságot hoz, és te valószínű mégis ezekhez vonzódsz séma szinten. Ez a fő probléma, amit fel kéne oldanod.
ma 15:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ennyire utálod magad, hogy egy drogos, mentálisan beteg embert akarsz magad mellett? Inkább örülj, hogy megszabadultál tőle, mielőtt teljesen tönkrement volna az életedet.
ma 17:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!