Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok senkibe szerelmes?
Az tény hogy az első szerelem élményem bukás volt de nem kéne ennek annyira befolyásolónak lennie. Szóval 6 éve voltam utoljára szerelmes, lassan 26 vagyok, lány, ezer emberrel találkoztam de senki nem mozgatott meg annyira hogy szerelmes legyek beléjük, pedig volt 1 éves párkapcsolatom meg több kb fél éves kapcsolat (inkább ismerkedések) (vagy inkább: én lehet tudtam volna, de ők sosem szerettek annyira mint én őket, vagy mindig volt valami külső körülmény: táv, kifogások stb) mindig le kellett építenem magamban azt hogy érezzek mert ilyen olyan indokból nem volt jó az időzítés vagy lehetetlen lett volna fenntartani és csak szenvedéssel járt volna.
Azért ezek okoztak dolgokat és megkérdőjelezték bennem hogy szerethető vagyok-e.
De mások nullla önismerettel lazán szerelmesek, viszonzottan. Belém soha nem volt senki szerelmes, én se, vagy ha lettem volna mindig elfojtottam “nehogy sok legyek”
Mégis mit csináljak? Már egy éve senkim sincs magamra koncentrálok, nyitott szemmel járok.
Mások meg szakításból megcsalásból menekülve találnak még nagyobb szerelmet..
Ennek a dolognak nem kéne bonyolultnak lennie, mégse épül fel senkivel
L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!