Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viszonyultok a mentális betegekhez?
Én is az vagyok.. Depressziós, néha panikrohamaim vannak, szorongok folyton, borderline vagyok, korábban vagdostam is magam. Manapság meg félek, nehogy észre vegyek a hegeket, mert akkor kitudja mit gondolnak rolam. Annak ellenére, hogy tényleg labilis vagyok, nem akarom hogy ilyen legyek és ilyennek lássanak mások. Próbálok is ellene tenni, terápiára járni, gyógyszert szedek, de félek ez mind nem ér semmit, ha mások szemében egy labilis elmebeteg vagyok..
Már eléggé el vagyok keseredve, úgy érzem nem érek semmit és nem vagyok jó semmire és csak egy ketlabon járó probléma és teher vagyok mindenkinek. Úgy érzem így soha nem akar majd senki ismerkedni velem, egy fiúnak sem kellenek hiszen ki akarna egy mentális zavarokkal küzdő lány barátja lenni..
Nemtudom, hogy tudnék megint pozitív lenni és máshogy látni magam, ha közben ezek a tények.
23L
Őszinte leszek. Nekem 2 ilyen kapcsolatom is volt, és mindegyikben borzasztó problémák voltak.
Lehet beszélgetni az elfogadásról, a kitartásról stb.
De a valóságban nem működnek ezek.
Egyetlen stabil mentalitású ember sem akar mentálisan instabil partnert.
Ha tetszik ha nem ez így van.
Persze persze... jönnek most olyan válaszok is majd, hogy őt nem érdekli szívesen ismerkedne...
De ott szintén probléma van, vagy "megmentő" akar lenni.
Hozzáteszem sikertelenül.
Mint mondtam, nekem kétszer volt részem ilyesmiben, soha többé nem szeretnék hasonlót sem.
Egyébként sokat tehetsz azért, hogy elfogadjanak.
De ebbe most nem megyek bele mert nem ez volt a kérdés.
Azt is tudom, hogy le leszek ezért pontozva.
De a tény tény marad.
Ez az elkövető is mentálisan beteg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!