Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti hogy viszonyultok a mentáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy viszonyultok a mentális betegekhez?

Figyelt kérdés

Én is az vagyok.. Depressziós, néha panikrohamaim vannak, szorongok folyton, borderline vagyok, korábban vagdostam is magam. Manapság meg félek, nehogy észre vegyek a hegeket, mert akkor kitudja mit gondolnak rolam. Annak ellenére, hogy tényleg labilis vagyok, nem akarom hogy ilyen legyek és ilyennek lássanak mások. Próbálok is ellene tenni, terápiára járni, gyógyszert szedek, de félek ez mind nem ér semmit, ha mások szemében egy labilis elmebeteg vagyok..

Már eléggé el vagyok keseredve, úgy érzem nem érek semmit és nem vagyok jó semmire és csak egy ketlabon járó probléma és teher vagyok mindenkinek. Úgy érzem így soha nem akar majd senki ismerkedni velem, egy fiúnak sem kellenek hiszen ki akarna egy mentális zavarokkal küzdő lány barátja lenni..

Nemtudom, hogy tudnék megint pozitív lenni és máshogy látni magam, ha közben ezek a tények.

23L

2019. nov. 14. 16:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Mindegy, sajnálom. Ha egyáltalán még megkapod. Csak reggel a megakarok halni és mindenki menjen a fenébe hangulatom volt. Nem vettek fel a munkahelyre ahova jelentkeztem és el is ment az élettől a kedvem, mert marhára kellene a munka!!! Egyedül maradok nem sokára és pénz nélkül nem fogom tudni magamat fent tartani.

És bántott az, hogy tényleg normálisan álltam hozzád, azt hittem nem sok mindenkid van és szívesen barátkoznál. De tévedtem. Az én életem is szar és el van cseszve.

Nem tudok már én se normálisan viselkedni mindig.

Az egészségem kuka, az elmúlt egy hónapban folyamatosan fájt a gyomrom, mennem kell gyomortükrözésre holnap reggel. Félek, mert nem tudom hova fogok jutni az életben. És nekem sincs semmim. Nincs barátom, se lány, se fiú. És ha barátkozni akarok kb úgy néznek hülyének, ahogy te is engem. És azért is akadtam ki, mert én legalább felvállaltam magam. És ez sem jelentett semmit.

És el is tűntél.

2019. nov. 19. 19:25
 22/24 anonim ***** válasza:
70%
Barátkoztam mentális beteggel kettővel is, és mivel nemigen vannak más barátaik, a végén minden problémában nekem kellett őket segítenem. Olyan választások elé kerültem pl., hogy vagy adok pénzt, vagy kikapcsolják a gázt nála. Nem ért a pénzhez, ami a kezébe kerül, elkölti, aztán azokra van szorulva, akik a barátai. A kölcsönt ugyanezért nem tudja megadni, csak halmozódik. Szerelmi kapcsolat nincs, mert annyira nem ápolt, hogy az intim közelség kellemes legyen vele. Az ilyen betegek a környezetüket sem tartják rendben, megijed, aki látogatóba megy hozzájuk. Nem is értik, mért baj, ha alig van bútoruk, egy üres hodályban élnek matracon a földön, vagy a másik véglet, ha mondjuk tonnaszámra újságpapírt zsúfolnak a lakásukba, sok éve. Tényleg hiába mondod neki, nem fogja fel, hogy mért kéne változtatnia. Kínos, kellemetlen annak, aki ilyen kapcsolatba bonyolódik, ezek miatt a fönti dolgok miatt. Épp arról szól a mentális betegség, hogy ha szólnak nekik, akkor sem tudnak változtatni ezeken, nem fogják fel, mért baj másnak az ilyen igénytelenség.
2019. nov. 25. 13:24
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Mintha nem lenne épp elég gazdag mentális beteg tiptop lakásokban.

Az újsággyűjtögetők meg egészségesnek tartják magukat általában, orvoshoz nem mennek, inkább a saját gyerekeiket szokták mentális betegnek diagnosztizáltatni. A világért be nem ismernék hogy a gyűjtőszenvedélyükkel ellehetetlenítik a gyerekeik életterét, és csak halmozzák a problémákat a családban. A személyi higiénia hiánya sem mindig jellemző. Ismerek mániás depresszióst aki naponta min. 2-szer zuhanyozik.

2019. nov. 25. 14:04
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval tesztelni kell a mentális beteget, és ha szép a lakása, jár fogorvoshoz, levágja a körmét, és mossa a lábát, akkor lehet vele barátkozni, akkor kóser.
2019. nov. 25. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!