Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek a párjának van valami testi problémája? Mi az? Hogy viszonyultok hozzá?
Az én párom ( férfi) nem tudja használni az egyik kezét. Kisgyerek korában műtötték neki, azóta nem fejlődött rendesen, kb használni sem tudja. Ettől függetlenül persze jobban szeretem bárki másnál <3
Közületek van olyan akinek a párjának van valami rendellenessége? Akár vele született akár nem? Hogy viszonyultok hozzá?
21L 23 F
Van. Nem mondom el.
Szemmel lathato.
Elfogadtam.
Ugyan nem a párom, de van egy ismerősöm, aki nem tud járni, nagyon kedves, barátomnak tartom, mindig beszélünk egymással, a kezeit is nehezen használja, illetve tolószékes. Én soha nem ezt néztem rajt, hanem hogy tök jól el vagyok vele, sétélni is szoktunk, stb. Mitől lenne kevesebb, csak mert testi problémája van? Semmitől. Feltételezem a válaszadók sem mind tökéletesek, így vagy úgy. Másrészt bárki bármikor kerülhet hasonló állapotba, én sem örülnék, ha csak ezmiatt nem lennének barátaim, vagy párom, élni akarnék így is úgy is. Minden helyzetből a legjobbat kell kihozni, nem másokat kell nézni, hanem magunkat, és ami magunkhoz képest a legtöbb, arra kell igyekezni. Az ember amin tud, változtasson, amin nem, azt fogadja el.
Egyébként jártam sokat betegek közt, akik fogyatékkal élők voltak, és nem mondom, volt köztük helyes pasi :D
Az első szerelmem donga lábbal született, erősen sántított.3 évig jártunk együtt.Nem emiatt lett vége.
Alapból elfogadom az ilyen dolgokat.Párkeresésnél sem volt kizáró ok.
Nálunk nekem van testi problémám, de nagyon lassan javul az állapotom. Motorbalesetem volt 3 évvel ezelőtt, 1 éven keresztül fel sem tudtam kelni az ágyból, 18 hónap után kezdtem újra járni tanulni, most már kisebb távokat bevállalok(100 méter).
Nagyon eleven férfinak tartottam magam, minden örültségbe benne voltam és a párom pont ezért szeretett belém. A baleset után remegett a léc, sokáig úgy tűnt életem végéig béna leszek, szóval nehéz döntés előtt állt. Abba maradtunk, hogy adunk egy kis időt egymásnak és meglátjuk mi lesz, az elején nehezen ment de idővel belejött ebbe a szerepbe is. Senki sem arra vágyik, hogy élete párját a szarból kimossa, olyan mintha egy gyereket kapnál a nyakadba, ezt senkinek sem kívánom.
A párom imád táncolni, ahogy én is, de pill képtelen vagyok rá. Nagyon odafigyelek arra, hogy semmiben ne korlátozzam, ha futni szeretne, táncolni támad kedve még javasolom is neki, mert nem szeretném ha miattam kellene lemondania ezekről az élményekről. De arra is odafigyelek hogy legyen közös sport is, úszás a közös sportolásunk, az egész jól megy.
Mondjuk ha valakinek a párja már megismerkedésük pillanatában fogyatékkal bír azt talán könnyebb elfogadni mintha a kapcsolat közben történik valamilyen baleset, mert az addigi életedet gyakorlatilag lekukázod, újra kell kezdeni szinte mindent.
Az én exemnek is hasonló fejlődési rendellenessége volt a bal kezfeje nem fejlődött ki rendesen ujjai összenottek, igencsak jól látható. Engem ez soha nem zavart, szerettem.
3 évig voltunk együtt, de megcsalt így lapátra tettem. :))
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!