Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyultok egy ilyen férfihez?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy általánosságban a nők hogyan vélekednek egy olyan férfiről,aki ki mutatja az érzéseit,érzékeny, példának okáért egy megható filmen képes sírni.Előre is köszönöm a választ!2016. ápr. 8. 07:55
1/11 anonim válasza:
Az nem zavar ha érzelmes és kimutatja azt ....de ne sírjon már egy filmen...
2/11 anonim válasza:
Én nem vagyok érzékeny. De egy filmen sírtam. Az interstellaron. Máskülönben meg nem szoktam ilyet csinálni. Na erre varjá gombot.
4/11 anonim válasza:
a kimutatja az érzéseit és sír egy filmen, nem ugyanaz, egyébként zavarna, főleg hogy én ilyen filmeket nem is nézek
5/11 anonim válasza:
Az nem zavarna ha kimutatná az érzelmeit, de mivel én "érzéketlen" vagyok és nem szokásom sírni csak ha tényleg komoly a baj, engem frusztrálna a pityergés.
6/11 anonim válasza:
Tőlem nyugodtan sírhat, ha olyan film, én is szoktam. Nem tartom ettől férfiatlannak, főleg úgy, h tudom, ezek a filmek pont ezzel a céllal készültek, h érzelmeket váltsanak ki, pont ettől olyan jók.
7/11 anonim válasza:
Felőlem egy filmen is sírhat. :)
Én az Őslények országa című mesén, amikor meghal a mamája, úgy zokogtam (pedig már többször láttam), hogy a párom alig tudott megvigasztalni. Ezek után felőlem ő azon sír, amin akar. :)
8/11 anonim válasza:
Az Interstellaron én is majdnem, pedig nagyon nem vagyok sírós típus. :D Az a film elképesztő.
9/11 anonim válasza:
Attól függ. Mondjuk én nő vagyok, a Hachiko, a leghűségesebb barát című filmen elsírtam magam, de a Szerelem hullám hosszán nem. :-) Ez nő függő. Sok nő az ilyet szereti. A flegma, rideg nők meg a ridegséget szeretik.
10/11 anonim válasza:
Általában az ilyen filmek valami korábbi emléket idéznek az ember életéből, egy élethelyzetet és/vagy érzelmet, ezért tudunk sírni rajta. Ezen szerintem semmi szégyellni való nincs, elég szomorú, hogy vannak, akik még ezt sem képesek megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!