Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti hogyan viszonyultok ahhoz a férfihez aki egy kicsit rámenősebb?
Figyelt kérdés
Szexuális jellegű bókolások , kötekedésekre gondolok. Ilyenkor általában a lányok szeretnek rá pirítani a férfire mintha nem tetszene nekik . "mégis mit gondolsz te rólam? " szövegeléssel jönnek.2013. júl. 22. 23:06
2/11 anonim válasza:
Kiakasztóak. És nem, nem csak tettetjük. Tényleg borzasztóak. Nálam lapát.
3/11 anonim válasza:
ha jól csinálod be jön nekik ha szarul akkor nagyon nem, de ez minden szöveggel így van csajokkal kapcsolatban
ha meg nem beszélsz neki szexről akkor a barát zónába kerülsz, már sokszor megszívtam ezzel
a rámenős nálad nem tudom mit jelent, lehet jó, de lehet rossz dolog is, ezt neked kell tapasztalnod
28/F
4/11 A kérdező kommentje:
Pl. hívtam hogy pisiltetsen meg...
2013. júl. 23. 00:03
5/11 anonim válasza:
Hát mondjuk az nem túl szexi :D
De ha egy férfi rámenős, az egyébként alapvetően tetszik. De csak ha jól csinálja..
6/11 anonim válasza:
Ez a legrosszabb szexualis utalas amit csak tehetsz. Probaltam irni, hogy mi lehetne ennel gusztustalanabb, de nem talaltam
7/11 anonim válasza:
Bizonyos keretekig nekem bejon, sot szerintem a legtobb csajnak is. Vigyazz,hogy ne vidd tulzasba,mert akkor a csaj agyara fogsz menni. Tuddd hol a hatar!
8/11 anonim válasza:
szánalmas. sosem jönnék össze egy ilyennel.
9/11 anonim válasza:
4
hát ez nagyon rossz, és még gyerekes is
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinteségeteket.
2013. júl. 23. 22:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!