Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdtem el vonzódni ehhez a férfihez?
Figyelt kérdés
Munkahelyen ismerkedtünk meg, engem ő egyáltalán nem foglalkoztatott, még csak fel se keltette az érdeklődésemet, mint férfi. Egyszer aztán rám írt Faceookon, mikor megnyitottam az üzenetet még a név alapján se jöttem rá rögtön, hogy ő az (elég sok embert ismerek) csak az üzenet tartalmából, hogy ki is ő. Válaszoltam neki, aztán munkahelyen is beszélgettünk, párszor, ebédszünetet egy-kétszer együtt töltöttük. Nyilván feltűnt a közeledése, de mivel nős nem gondoltam többre, mert csak beszélgettünk. Kicsit már elkezdtem vonzódni hozzá és nem értem miért, mert kinézetre sem fogott meg mikor először láttam, ha beszélgetünk akkor az általában kulturált formájú vita, mivel legtöbb dologban nem egyezik a véleményünk. Ő valamennyire keresi a közös dolgokat. Pl ha mondok egy könyvet, amit szeretek akkor bevallja, hogy ő azt annyira nem, de rögtön mondja, hogy azt viszont látta a falamon h valamit szeretek és h azt ő is. Szóóóval azért van közös pont ugye alapból a munkánk is hasonló, de valahogy olyan, mintha ő próbálná beleerőltetni. Én egyrészt nem akarok tőle semmit mivel nős, másrészt azt szeretném, hogy valaki magyarázza el nekem ennek a pszichés hátterét h hogyan tudta megkedveltetni velem magát annak ellenére, hogy az ilyen típusú férfiak SOHA AZ ÉLETBEN NEM JÖTTEK BE NEKEM. és ém se nekik ezért ha megismertem valaki ilyet, akkor eddig az volt h kedvesek voltunk egymással köszönőviszony stb. de ez a férfiként-nőként nem jövünk be egymásnak dolog ez közös volt és nem alakult emiatt semmi. Ő viszont látszólag nagyon akar valamit... és azt sem értem, hogy egy ilyen velem ellentétes típusnak miért jövök be. Ő talán nem látja mennyi mindenben más a véleményünk?2015. dec. 17. 13:49
1/14 anonim válasza:
Az a valami amit ő akar a szex és ehhez nem kell egyformának lenni.Neked az jön be,hogy állhatatos,imponál neked a kitartása,hogy nem adja fel egykönnyen.
2/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is ezt látom a dologba... csak megerősítésre vágyom. Ha más is ezt gondolja, akkor könnyebben elhiszem.
Csak nagyon fura, mert tényleg lassan halad, nem siet sehova nem nyomul kellemetlenül, hanem például múltkor kicsit közeledett fizikailag és legközelebb meg egyáltalán nem. Úriemberként viselkedik, nem ez a lerohanós típus, ha nem lenne felesége tuti bedőlnék neki :D
2015. dec. 17. 14:06
3/14 anonim válasza:
Már így is bedőltél neki, csak idő kérdése a folytatás. És hogy miért kezdtél vonzódni hozzá? Nyilván neked nincs senkid (talán hosszabb ideje), és örülsz neki, hogy valaki felfigyelt rád.
4/14 A kérdező kommentje:
Van párkapcsolatom csak nem férj ezért nem látszik az ujjamon meg a fészbúkra sincs kitéve. Ő már beszélt is nekem a feleségéről, de engem nem kérdezett meg h van e valakim, gondolom azt hiszi, hogy ha fészbúúk azt mondja nincs, akkor nincs :)
2015. dec. 17. 14:30
5/14 anonim válasza:
Ez érdekes.Azért a saját kapcsolatodra több tekintettel kellene lenned mint az övére.Rendben,hogy foglalt a pasi,de te is az vagy.Teljesen mindegy,hogy házasság vagy csak együtt járás,ugyanaz a szabály vonatkozik mindkettőre.
6/14 A kérdező kommentje:
Persze nyilván, csak most a férfi szemszögéből mondom, ő nem tudja, hogy van valakim ezért neki csak a saját felesége miatt kellene visszafognia magát elvileg. Meg az ő szemszögéből ugye nekem nem kellene visszafognom magam. Ezt biztosan furcsállja is, hogy a fizikai közeledésre elutasító vagyok vele.
2015. dec. 17. 14:55
7/14 anonim válasza:
Nem akarod esetleg közölni vele,hogy foglalt vagy?
8/14 A kérdező kommentje:
De igen, de sose kerül szóba. Terveztem már, hogy alkalomadtán bemondom, hogy nahát a barátom is ezt szokta mondani rá! vagy ilyesmi.
2015. dec. 17. 15:16
9/14 A kérdező kommentje:
Egyébként a barátomnak meséltem róla és csak nevet rajta.
2015. dec. 17. 15:17
10/14 anonim válasza:
Akkor a barátod nem féltékeny típus.
Szerintem a pasi azért ilyen megfontolt mert még nem döntötte el,hogy ha alkalom nyílna rá megcsalná-e a feleségét.De a szexuális fantáziájába már bekerültél és ha mégis megtenné veled tenné meg,persze ehhez rád is szüksége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!