Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnál ehhez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ehhez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éve vagyok együtt a párommal, szeretjük is egymást, ő is engem, látom rajta, viszont amit a hetvégén mondott furcsáltam. Mondta, hogy nyert 2 személyes jegyet, és hogy a kolléganőjével megy (én nem tudnék menni vele, mert suliba járok, egy másik városba). Finoman céloztam rá, hogy "randizol ? :p" , de azt mondta,csak azért, mert a kollégái nem értek rá.

Szeret nagyon engem,tudom, de mégis kicsit rosszul esik nekem, hogy más nővel megy koncertre.

Ti mit szóltok ehhez?

2015. dec. 15. 21:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem rosszul esne. Miért nem megy egy haverjával ?
2015. dec. 15. 21:07
 2/14 anonim ***** válasza:
Nekem is rosszul esne nagyon.
2015. dec. 15. 21:09
 3/14 anonim ***** válasza:
rosszul esne.
2015. dec. 15. 21:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rendben van. Ha meg akarna csalni, akkor azt a hátad mögött csinálná. Egyébként egy napot simán kihagyhatsz a suliban, bár attól függ, hogy mire szól a jegy.
2015. dec. 15. 21:16
 5/14 A kérdező kommentje:
Állitolag nem ér rá más, ami kifogásnak tűnhet, de talán elhiszem neki, mert nem vert még át soha, nagyon ragaszkodik hozzám, szeret is, érzem, de mégis furcsa ez nekem.
2015. dec. 15. 21:17
 6/14 A kérdező kommentje:

4. igen ez igaz :) , nem olyan embernek ismerem, aki megcsalna, nagyon jól megvagyunk együtt. Nemszoktunk egymástól engedélyt kérni ha elmegyünk külön-külön valahová, és szerintem igy van rendben. Én is szoktam járni bulizni a lányokkal néha nélküle, mert o nem tudna jönni (már dolgozik), viszont együtt is járunk mindenfelé, buli, bál, stb....

Viszont ez más ha kettesben, tudod.

2015. dec. 15. 21:21
 7/14 anonim ***** válasza:
de miért furcsa? Ha akarna valamit a csajtól, akkor nem mondaná el neked, azt is mondhatná, hogy a haverjával megy.
2015. dec. 15. 21:22
 8/14 A kérdező kommentje:

Igen, ez is igaz. Látni azért, hogy férfi fejjel máshogy gondolkodik az ember pl. ilyen témában :D , de amúgy igazat adok. Ha pasi lennék es megakarnám csalni a barátnőm, nem jelenteném be, hogy a kolléganőmmel megyek.

Csak mégis furcsa egy nőnek, annak ellenére is, hogy tudom, hogy nem megcsalni akar vele, mert jól ismerem milyen. Ő inkább még jobban ragaszkodik hozzám mint én.

Szeretem ha egy kapcsolatban nincs rövid póráz, mert szerintem annak ellenére, hogy valakinek van kapcsolata, kell, hogy legyen magánélete is, barátok, hobbi, sb. , de ez mégis kicsit sok nekem.

2015. dec. 15. 21:29
 9/14 anonim ***** válasza:

Jókat írsz, csak mégis olyan, mint ha vizet prédikálnál, miközben a borospincében iszogatsz.

Azt írod, hogy nincs rövid póráz, és hogy ez jó is így, ám mégis, mikor először próbára tétetik a bizalmad, máris kombinálsz.

Egyébként meg, ha ennyire zavar, hogy vele megy, akkor mondd ezt meg neki, bár ebből garantálom, hogy semmi jó nem fog kisülni.

2015. dec. 15. 21:36
 10/14 A kérdező kommentje:

A nők márcsak ilyenek, kombinálnak és nyomoznak :D

Azthiszem, abbahagyom ezt, mert valóban ellentétesen beszélek. Köszi a tanácsot :)

2015. dec. 15. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!