Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ehhez? (a kérdés balabla)
A párod találkozik egy régi barátjával és lezajlik közöttük egy párbeszéd:
-Még a "régi" barátnőd van?
-Igen.
-Hű, akkor komoly. És eljegyezted már?
-Még nem.
-De elfogod?
-Igen.
-Na jó de ne mond el neki, legyen meglepetés...
-Persze, úgy lesz...
Másnap találkozol a "jóbaráttal" és mindent kipakol neked...
Semmit. Örülnék, ha lány lennék, hogy komolyak a szándékai.
Ha meg az én régi barátom fecsegné el az egészet akkor na bumm... Legalább tudja már a lány, hogy komolyak a szándékaim!:D Szóval egyáltalán nem hatna meg a dolog.
Én leírnám a barátot, felnőtt ember nem lehet olyan majom, hogy elárulja...szerintem ez nem volt fair a pároddal szemben. Amúgy szerintem biztosan örülnék valamennyire, de nem érne váratlanul, mert ha valakivel együtt vagyok akkor ez várható lenne, meg én az a fajta vagyok, aki letisztázza a kapcsolat elején, hogy kinek mik az életcéljai.
Szerintem várj csendben és sok boldogságot! :)
23N
Magamtól is tudom,hogy össze fogunk házasodni idővel,tudom hogy igent fogok mondani,ez legkésőbb 2-3 év múlva lesz.
Tehát újat nem tudtam volna meg ezzel,az időpont igy is meglepi marad,de nem ez a lényeg.
"Újat" én sem tudtam meg...hiszen sokat beszélünk erről. Csak fura volt, hogy javasolta a srác a titoktartást erre ő az első aki belepofázik....:-S
köszi a válaszokat
hehe, jó kis barát :)))
Igen, az ember szeret jó hírt közölni a másikkal :)
Sok boldogságot Nektek, engem 1 hónapja jegyzett el a Párom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!