Mit szólnál ha? (szülinapi ajándék kérdés)
Figyelt kérdés
az egyévesed az 1. szülinapjára azt kapná a nagyszülőtől, hogy az befizeti a család egyik csekkjét?!2010. febr. 24. 11:21
1/11 anonim válasza:
Ha rosszul állnék anyagilag, akkor örülnék neki,h segít, hisz az unokáján is segít. De akkoris vehetne a picúrnak vmi apróságot.
2/11 anonim válasza:
Hmmm...az attól függ! Ha a családomnak épp nincs pénze egy csekket kifizetni, arra még kevésbé van, hogy a gyereknek szülinapi zsúrt rendezzek! Tehát ebben az esetben hasznosnak vélem az ajándékot, amennyiben lehet ajándéknak nevezni! Ha nem így van, akkor elég furák a nagyszülők! Mondjuk az én anyukám sem nagy ajándékozó, inkább ő pénzt ad, és majd én eldöntöm mi az amire nekünk most a leginkább szükségünk van!
3/11 anonim válasza:
hát h a a 40ezres fűtésszámla az, akkor csak tegye. egyébként fura ötletnek tartom.
4/11 anonim válasza:
Ez nekem úgy tűnik, mintha a nagyszülők felelőtlennek tartanák a szülőket. Még pénzt sem lehet rájuk bízni, be kell fizetni a csekket helyettük, egyedül képtelenek boldogulni stbstb.
5/11 A kérdező kommentje:
a csekk valamiért még az apám címére ment (mondjuk nem értem miért is bontogatja ki a leveleimet....) és gondolta leveszi ezt a terhet a vállunkról. Ez íg szép is, de ne ezt nevezze már ki a gyerekünk 1. szülinapjára ajándékként. Én csak ezen döbbentem le.
2010. febr. 24. 12:07
6/11 anonim válasza:
Mi vettünk az egyévesnek ajándékot, nem igazán foglalkozott vele, pedig azt vettük, amit szeret, úgyhogy szerintem neki mindegy, neked meg jó, főleg, ha nem álltok túl jól anyagilag...
7/11 anonim válasza:
Na, egyre furcsább. :-) De hát nem követelheted ki az ajándékot a szülinapos babátoknak, ha ők így döntöttek.
Persze véleményed lehet róla....
8/11 anonim válasza:
Hát ha elég szarul állnék éppen,és télleg jó lenne ha valaki ezt megtenné,hát én örülnék.végülis ez a baba érdeke is,(nem tudom milyen csekk)hogy pl a viz,meg az áram be legyen fizetve.
9/11 anonim válasza:
Az én babám színes nyomtatóval házilag nyomtatott fényképeket kapott saját magáról - összespirálozva - a nagyszülőktől.
Ennél szerintem a tiéd jobb... :-S
(ja, és épp két hete hívattunk elő úgy közel 500 fényképet, és a nagyszülők is kaptak belőle...)
10/11 A kérdező kommentje:
az utolsónak: na, ez kész!!! :-DDD
2010. febr. 24. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!