Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy buta kérdés, de melyik ujjra húzzák fel a gyűrűt?
azt tudtam h a gyűrűsujjra,csak azt nem,hogy a jobbra vagy a balra.
Köszi az első válaszolónak :)
De ha lánykérésnél kísérő gyűrűt kapsz, akkor meg azt csinálsz amit akarsz! :D
Én a bal gyűrűsujjamon hordom a kísérőt, a jobbon pedig a karikát, pedig két hónap múlva lesz az esküvőnk.
Egyszerűen így kényelmes, mivel nem egyformák a gyűrűsujjaim, a balon szorítana a karika és akkor a kísérőt nem tudnám hova rakni.
De hivatalosan úgy "kell" ahogy az előzők írták.
Kísérőgyűrű azért mert szerettem volna és mert megtehette....:DDD
Így azzal tudott megkérni úgy, hogy nekem meglepetés volt.
A karikagyűrűt meg együtt választottuk ki, és az eljegyzési ebéden húztuk egymás ujjára a család előtt.
te buta... :P
Nem 100%-ban idevágó de gondoltam megosztom veletek:
Tudod, miért hordjuk a jegygyűrűt a 4. ujjunkon? Egy régi kínai magyarázat szerint, a 1. hüvelyk ujj a szülőket jelképezi 2. mutatóujj a testvéreket 3. középsőujj Te vagy 4. a partnered 5. a gyerekeid Tedd össze a kezeidet úgy, hogy egymásnak támasztod az ujjaidat, a tenyered nem érintkezik és a középső ujjaidat behajlítod, így támasztod össze őket.Csak a középsőujjaid legyenek lefele. Az ujjaidat próbáld most egyenként szétválasztani. A szülők nem lesznek velünk mindig, a hüvelykujjaidat szét tudod választani. A mutatóujjakat szintén, mert testvéreid is különböző életet fognak élni. A kisujjaidat is szét tudod választani, mert a gyerekek is egyszer elmennek a szülői háztól. Csak a gyűrűsujjaidat lehetetlen szétválasztani, mert a partnereknek egy életre szóló kapcsolatban kell hogy legyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!