Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ehhez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 éve vagyok együtt a párommal, szeretjük is egymást, ő is engem, látom rajta, viszont amit a hetvégén mondott furcsáltam. Mondta, hogy nyert 2 személyes jegyet, és hogy a kolléganőjével megy (én nem tudnék menni vele, mert suliba járok, egy másik városba). Finoman céloztam rá, hogy "randizol ? :p" , de azt mondta,csak azért, mert a kollégái nem értek rá.
Szeret nagyon engem,tudom, de mégis kicsit rosszul esik nekem, hogy más nővel megy koncertre.
Ti mit szóltok ehhez?
2015. dec. 15. 21:03
11/14 Caerus válasza:
Ilyen helyzetben, még ha tényleg nincs is senki más akit elhívhatnék, előbb a páromat kérdezném meg, hogy neki jelent-e gondot, hogy még nem tettem szóvá és lemondani sincs mit, nyugodtan mondja meg ha zavarná. Mellesleg, egy koncert, főleg ha pont kedvenc vagy nagyon ízlésbe vág, azért nem annyira apró esemény, ezért bőven megérné egyetlen napot kihagynod egyetemen/iskoládban. Pótolni még vizsgaidőszak közepén is lehet, és ha beteg lennél, ugyanúgy nem tudnál bemenni, mégsem dőlne össze a világ. Más városba járás sem indok, erre van a vonat és a diákjegyeddel még messzebb se vészes.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudtam volna hogyan visszajönni, mert holnap időre kell mennem, es nem kialvatlanul, mellesleg nem igazán érdekelt a koncert, úgyhogy ezért nem mentem vele, általában mindig vele tartok ha tudok.
2015. dec. 15. 22:26
13/14 anonim válasza:
szerintem ez tök normális. képzeld azt hogy srác az illető.
14/14 Fish1 válasza:
Szerintem sincs ebben semmi. Te nem tudsz menni és nem is érdekelt volna nagyon, ő meg szeretne elmenni, hát miért dobná ki a másik jegyet? Ha a haverjai vagy pasi kollégái nem érnek rá (vagy nem érdekli őket a koncert), akkor szerintem teljesen normális, ha elhív egy csajt. Meg az is lehet, hogy a munkahelyén megemlítette, és az a csaj rárepült a lehetőségre, mert őt érdekli az a zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!