Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ehhez? SOS

Figyelt kérdés

Megpróbálnád megbeszélni a pároddal, hogy hova menjetek karácsonyba buliba, rendezvényre, mert eléggé gyéren tudnátok mostanában találkozni.

Mikor felhozod a témát, elmondja, hogy ő hova megy(a környékükön egy buli) anélkül,hogy megkérdezné tőled.

Te azt mondod,hogy az nem megoldható, mert az eléggé messze is van, és nem biztos,hogy elengednének.

Ő: kiböki,hogy valahogy szerezz fuvart, vagy akkor menj oda, ami a ti környéketeken van.

Ti beleegyeztek, és azt mondjátok,hogy oké, akkor külön töltitek, semmi gond.

Másnap meg azt mondja,hogy ti vagytok a hibásak, miért kell külön menni és dunnyogni egész nap.

Ti hiába mondjátok,hogy hisz ő mondta tegnap,hogy ha ti nem tudtok oda elmenni,ahova ő, akkor másfele menjetek, ő nem érti meg.

Ebben a helyzetben vagyok, és nem tudom hogy kezeljem, kinek kell engedni...

Mit szólnátok?

2013. dec. 22. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Várnék, amíg el nem ismeri a hülyeségét.
2013. dec. 22. 19:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Tuti kisgyerekek vagytok, én nem járnék így senkivel. röhejes :D
2013. dec. 22. 19:53
 3/6 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy 18 évesek vagyunk:DD
2013. dec. 22. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Hívd el te oda, ahová mész! Ha meg nem jön, nos, nézz széjjel eléggé alaposan! (If jú nó, vát áj mín :D).
2013. dec. 22. 19:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Hívtam. Mondtam neki, hogy én is megmondhatnám, hogy én ide akarok menni, ha találsz valamit gyere el, ha nem, úgy is jó.

De ő ebből csak annyit lát ki,hogy hiszti és veszekedő vagyok :O

2013. dec. 22. 20:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Leszarnám...
2013. dec. 22. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!