Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ehhez? SOS
Megpróbálnád megbeszélni a pároddal, hogy hova menjetek karácsonyba buliba, rendezvényre, mert eléggé gyéren tudnátok mostanában találkozni.
Mikor felhozod a témát, elmondja, hogy ő hova megy(a környékükön egy buli) anélkül,hogy megkérdezné tőled.
Te azt mondod,hogy az nem megoldható, mert az eléggé messze is van, és nem biztos,hogy elengednének.
Ő: kiböki,hogy valahogy szerezz fuvart, vagy akkor menj oda, ami a ti környéketeken van.
Ti beleegyeztek, és azt mondjátok,hogy oké, akkor külön töltitek, semmi gond.
Másnap meg azt mondja,hogy ti vagytok a hibásak, miért kell külön menni és dunnyogni egész nap.
Ti hiába mondjátok,hogy hisz ő mondta tegnap,hogy ha ti nem tudtok oda elmenni,ahova ő, akkor másfele menjetek, ő nem érti meg.
Ebben a helyzetben vagyok, és nem tudom hogy kezeljem, kinek kell engedni...
Mit szólnátok?
Hívtam. Mondtam neki, hogy én is megmondhatnám, hogy én ide akarok menni, ha találsz valamit gyere el, ha nem, úgy is jó.
De ő ebből csak annyit lát ki,hogy hiszti és veszekedő vagyok :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!