Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit fog szólni a barátom ehhez az ötlethez, ami full meglepetés lesz neki? L/18
Szóval az lenne, hogy a barátomnak írna a fb-mről az egyik barátnőm, hogy elrabolták a barátnőjét, vagyis engem... de ezt nem a barátnőm írná, hanem én. (ezt ő nem tudja) :) addig én bújkálnék egy kicsit, illetve egy bokor mögül figyelném, és írnám neki az instrukciókat.
Ennek az a lényege, hogy neki kéne megtalálnia engem, és azután kiváncsi lennék mit csinálna, vagy mit szólna?
Fiúk, ti mit szólnátok az ilyen jellegű dolgokhoz?
szerintem ez egy baromság
úgy lenne egy kis értelme ha mondjuk szülinapja lenne és megbeszélnétek hogy találkoztok, előtte meg ezt írnád. és egy hotelben lennél egy szobában... a többit rád bízom ;) de ez ebben a formában hülyeség
ennek mi az értelme?
nagyon "vicces",te tényleg 18 éves vagy? későn érő egy "picit"
egy részt ki az a vad aki elhiszi egy face üzenetből hogy elraboltak valakit? másrészt
mi van ha bejelentené hogy ezt írták,és téged nem talál,azon kívül hogy kinevetik,muszájból csak felvennék a bejelentést.
nem venném jó poénnak,inkább szórj szét frontinos üveget és feküdj a szoba közepére
azt még el is hiheti elsőre.
na azt még én is értékelném,mert kellően szélsőséges vicc!na de ez az elrablás...gagyi és gyerekes
"addig én bújkálnék egy kicsit, illetve egy bokor mögül figyelném,"
X.X
Mit mondtál, hány éves vagy? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!