Mit szólnátok ehhez? 19 éves lányom elment nőnapozni a barátnőivel egy étterembe, mikor hazajött mondta, hogy a nőnapi meglepetés az étteremtől az volt, hogy egy csipendér fiú meztelenre vetkőzőtt.
Kedves dolog az étteremtől. Neked fura csak megszokni, hpgy nem baba már!
46/nő
érdekes étterem :)
én lehet, hogy egy kicsit zavarba jönnék. de nem akadnék ki rajta, csak furcsa lenne ilyesmiről beszélgetni a lányommal.
* kamaszok kategóriában? 19 éves...
Én azóta vagyok együtt a férjemmel, akkor kezdtem el tanulni a későbbi szakmám. Minden szempontból, kb. 19 éves koromtól vagyok felnőtt. Már semmiképp sem "kamaszkorként" gondolok ezekre az időkre. (az is volt: 15-16-17 évesen pl. gimis barátnőkkel buszon vihogva utazás. de az egy kicsit más)
A világon semmit. 19 évesen már az állam is teljes jogú felnőttként ismeri el. :)
örülj annak, hogy elmesélte! Ez azt jelenti, hogy jó a kapcsolatotok. Próbáld ezt megőrizni, hogy amikor esetleg szüksége lesz tanácsra, vagy bármire, akkor is hozzád forduljon!
19 évesen inkább kamasz azért mint felnőtt
a nagykorú meg a felnőtt 2 teljesen más dolog
Már felnőtt : )
Legalább örülnél hogy elmondta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!