Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig engednétek el a 13-14...

Meddig engednétek el a 13-14 éves lányotokat barátnőivel nyáron meg hétvégénként?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

én nyáron ( ha megbízható[k] a barátnő[k], akkor ) 8-9-fél 10-ig,

hétvégén pedig ( péntek, szombat ) max. 9-ig.

2010. szept. 15. 20:34
 2/17 orsybaba88 ***** válasza:
96%

attól függ, a mai 13-14 évesek már nagyon önállóak akarnak lenni. Addig, amíg a többieket is elengedik. Engem pl 16 éves koromig nem nagyon engedtek sehova. Kollégista voltam, így a tanárok szeme előtt történtek a "dolgok", és mivel itthon rövid gyeplőre fogtak, ezért ott alaposan kiéltem magam.

a válasz: nem tudom. az se jó, ha nagyon fogod, és az se jó, ha elengeded. találd meg a középutat.

2010. szept. 15. 20:36
 3/17 anonim ***** válasza:
62%

első vagyok.

én 13 éves vagyok ( ill. 14 leszek tavasszal ), de még sosem volt olyan " extrém " kérésem, hogy este sokáig szeretnék lenni valahol a barátő( i )mmel.

2010. szept. 15. 20:39
 4/17 anonim ***** válasza:
54%

Fiú vagyok, 17... attól függ mennyire befolyásolható, milyen a kiállása, és hogy mennyire "erkölcsös"... én pl havi 1szer megyek bulizni, ha megyek... és akkor sem a piáról szól a cigi meg egyéb más cucc meg alapból ki van zárva (és max 4 fele mindig hazaérek)... ha nem bulizni megy, hanem csak "lófrálni" akkor szerintem este kilencig max fél tízig... persze egyszer kétszer lehet ilyen ottalvós, de ne rendszeresen...... az a véleményem, hogy azért a túlsok barátnőzést nem tesz jót egy lány személyiségének, mert tipikusan az a "liba" lesz belőle (persze nem mindegyikből.. de ha olyan a társaság, akkor nagy a valószínűsége, mert ha jól akarja érezni magát, be kell "olvadnia"....

meg még egy másik dolog: nemtudom hogy ott mennyire vannak "ilyen" dolgok, de itt a környéken a nyáron kétszer támadtak meg "lányokat" és ez egy viszonylag kis város.. szóval nemtudom. ha sokáig akarnak együtt lenni, inkább ne a városban mászkáljanak... és... ami még fontos.... mert manapság már fontos..... az hogy tudja mi az a fiú... meg h egy rakás marhavan....

egy felszedi mert hűdejólnézki, ő könnyenbedől, mert fiatal, és tapasztalatlan, és megesik, amit később majd totálisan megbán... :/

amúgy.. összességében... ha a bizalom megvan a lánnyal szemben, és megbízható, akkor szerintem bármeddig el lehet őt engedni, csak ne legyen nagyon rendszeres... és egy egy buli után kérj beszámolót...

2010. szept. 15. 20:46
 5/17 anonim ***** válasza:
22%
suli időben hétköznap nem engedném el, hétvégén max 8ig. Nyáron is.
2010. szept. 15. 21:26
 6/17 anonim ***** válasza:
75%
este 10- 11 .. én 14 évesen ha buliba voltam 2-3ig maradhattam kinnt .
2010. szept. 15. 21:52
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

13/L vagyok.

Legtovább hajnali fél1ig voltam bent barátnőimmel a városban. De ezt is csak most engedték meg. Tavasszal-nyáron-ősszel 10-11 óráig szoktak elengedni, télen pedig 9ig. :)

13/L

2010. szept. 15. 22:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Hú.Hát én hétköznap nem szoktam elmenni sokáig.8ra otthonvagyok.

Hétvégén meg ha buli van,akkor anyum elenged éjfélig,de van hogy tovább maradok.Ha nagy bulivan akkor ottalszok valakinél,vagy reggel esek haza.Hát..ezvan.De legalább hétköznap nem csavargok.Már..:)

2010. szept. 16. 14:05
 9/17 Brian0 ***** válasza:
75%

A mondás úgy tartja:

"Egy rendes lánynak 10-kor ágyban a helye, hogy éjfélre hazaérjen."

A kamaszoknál a nemi hormonok (pl. tesztoszteron) elé nagy mennyiségben termelődik és olyan hatása van mint az adrenalinnak. Ettől sokkal többet bevállalnak gondolkodás nélkül. Nyáron szerintem este 10, télen 8.

2010. szept. 22. 05:30
 10/17 anonim ***** válasza:
23%
Én már azt nem értem,egy ilyen korú lánynak miért kell éjszaka tekeregni.Nekem is van egy 15 éves lányom még egyszer sem engedtem el 8-nál tovább.Mindent meg tudnak beszélni a barátnőivel délután sőt még bulizni is jókat tudnak.Én a nyáron hétközben egyszer engedtem el 17-20-ig,hétvégén pedig 14-20-ig.
2010. szept. 22. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!