Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig engednétek el a 13-14...

Meddig engednétek el a 13-14 éves lányotokat barátnőivel nyáron meg hétvégénként?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%

Engem anno max 8ig, nagy rikán fél 9ig is elengedtek. Bár akkoriban mi nem voltunk olyanok, mint a mai 13-14 évesek...

19/L

2010. szept. 26. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

09-22 10:40:

Aztán majd ne csodálkozz, a gyerekedről 18 éves kora után hallani se fogsz.. Ne tartsd pórázon, ő nem a kutyád!!

2010. szept. 26. 14:44
 13/17 anonim ***** válasza:
52%
14 vagyok, ha menni akarok valahová akkor elengednek nincs időhatár, apám persze morog de tudom, hogy csak azért mert mindig elfelejtek kulcsot vinni és fel kell kelnie :) amúgy inni, cigizni, stb lehet délután esetleg iskola helyett is, úgyhogy nem értem ezt a korán haza kell érni dolgot...
2010. szept. 26. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
Nagyon is igazad van!
2010. szept. 26. 18:17
 15/17 anonim válasza:
14 éves lány vagyok, engem a szüleim nyáron max 10ig engettek ki, és akkoris fesztivál volt. Pedig elég megbízható vagyok..de +értem h miért nem enged tovább el.
2010. szept. 26. 20:04
 16/17 anonim ***** válasza:
14:44 - Nem értem, hogy miért tartaná pórázon. Nekem mindig itthon kellett lennem 8-ra vagy max. fél9re és érdekes mód lassan 20 éves létemre sem megyek el ide-oda éjszakázni, hogy na már most én nagykorú vagyok és azt csinálok amit akarok...
2010. szept. 26. 20:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát 14/L vagyok és a véleményem:

- Engem édesanyám évközbe, hétköznap 10-ig hétvégén fél 11-11

- Nyáron budapesten 12-ig balatonon 1 fél 2ig

Szerintem ez tökéletes így. A bnömet az anyja 8ig engedi, szintén (mint előbb olvastam) azon az elven, hogy mindent megtud beszélni a barátnőivel meg jókat tudnak addig bulizni. Hát nem.

Szülők! Kérem gondoljanak már bele! "Aki tiltással nevel hazudni tanít." Egy 13-15 éves tini bulizni szeretne, élni. Minél jobban tiltják annál jobban menne. A barátnőm is össze vissza hazudik az anyjának. Ha jó a családi háttere a gyereknek, megbízik az anyjában és megbeszélnek mindent. Az anya nem tiltja hanem megegyezik vele, akkor a gyerek nem fog belerohanni az alkohol és a drogok világába. Tanítani kell a gyerekeket nem pedig tiltani. :)

2010. szept. 26. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!