Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok ehhez? Örülnétek neki, vagy ez butaság?
Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy a barátomat még nem mutattam be otthon,és most tervezem.Szerintetek örülne neki,ha mondjuk megcsinálnám a kedvenc sütiét,meg vennék nasit,meg raknék ki mécseseket és piknikeznénk a kertünkben?..feltéve ha jó idő lesz..Szeretném ha érezné,hogy fontos nekem.Ő már mondta,hogy szeret,én még nem szeretném..csak ha már biztos leszek benne,ezért gondoltam valami apró kedvességre.De ha van jobb ötletetek szívesen fogadom : )2012. júl. 24. 18:43
1/5 anonim válasza:
Jó ötlet szerintem, de sötétedés után lesz értelme :) Ha nappal akarod mégis, akkor menjetek inkább valami parkba piknikezi.
2/5 anonim válasza:
Én örülnék neki, aranyos ötlet, de nem gondolod, hogy ha leviszed a szüleidhez, akkor velük együtt kéne valamit csinálnotok? Szerintem inkább üljetek ki a kertbe mindannyian és süssetek szalonnát, aztán később este meg menjetek el kettesben sétálni. Keresettek egy parkot vagy valami zöld területet, vigyetek magatokkal egy pokrócot és nasit és ott üljetek ki kettesben romantikázni. :)
3/5 anonim válasza:
hát én személy szerint nem nagyon örülnék mert nem szeretem az ilyen felhajtásokat meg ez szerintem első benyomás a szüleidnek az lenne hogy odamegyek enni és vidulni.de ez csak az én véleményem..a barátodat nem ismerem szóval szerintem kérdezd meg őt hogy mit szólná ehhez. :)
4/5 anonim válasza:
Szerintem ez túl megrendezett, ez persze nem jelenti azt, hogy Ő nem örülne neki. :D
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igazság szerint elváltak a szüleim,így csak az egyikkel tudna találkozni.
2012. júl. 24. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!