Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ehhez?
"Mit csinaljak?ha nem vagyok egy ribizli"
Csináld ugyan azt, amit akkor csinálnál, ha ribizli lennél.
Egyébként igazad van, az összes többi barátnője ribi volt, mert engedték magukat fotózni, videózni, ellentétben veled, mert te úgy úgy videóztattad magad, hogy teljesen más vagy, mint ők, ezért aztán ő is teljesen másképp mutogatta a fél falunak a pucér képeidet, mint a többi lányét. Mert te más vagy...
"Meg is igerte,en meg boztam es megbizok benne,de olyan baratai vannak,hogy hogy minden rosszba bele viszik,amugy o sem kulonb o is rossz fiu."
Sajnos rossz döntés volt megbízni benne - az ember azt feltételezné, hogy ezt utólag már te is belátod.
Pont ezért nem értem, hogy ezek után is megbízol benne.
Azzal, hogy a rokonai, barátai látták az intim fotóidat, már nem tudsz mit tenni, nem tudod nem megtörténtté tenni a dolgot.
Talán azon lenne érdemes elgondolkoznod, hogy szeret-e és tisztel-e téged ez a fiú, ha a bizalmaddal visszaélve másoknak mutogatja az intim fotóidat, másrészt azon, hogy megengedj-e akár neki, akár másnak hasonlót a jövőben, már csak azért is, mert nem egy és nem két nő járt már úgy (ezzel kapcsolatban jó pár kérdésre emlékszem erről a fórumról is), hogy ilyen fotókkal, videókkal durván zsarolták később - azzal fenyegetve, hogy a szüleinek, munkatársainak stb. küldik szét, illetve csúnyább szakítások után sajnos nem egy nő szembesült azzal, hogy az a férfi, akiben valaha megbízott, az ilyen fotóit feltöltötte internetes oldalakra is, nem egyszer névvel, személyes adatokkal, bosszúból.
Jó lenne, ha tanulnál a mostani tapasztalatodból.
Szerintem is zöldebb mint hosszú.
A krokodil.
Mint hosszú.
Szerintem.
Az a zöldebb.
Mint.
A.
Diszlexia.
Anorexia?
Android.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!