Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viszonyultok a párotokhoz, ha van test-lábszaga, amikor találkoztok hazaérve?
Ilyen melegben én is és barátom is mindig büdösen jövünk haza, mármint ugye izzadtan... Engem nem érdekel, csak addig nem ölelem meg, meg ilyenek. :D
Mondjuk mi általában hazaérkezés után egy órán belül le szoktunk zuhanyozni. Szerintem nincs ebben semmi durva, az emberek nyáron leizzadnak.
Szerintem ilyenkor nem is szokás szeretkezni, aki hazaér az jóeséllyel szeretne leülni egy kicsit (én is ilyen vagyok, ha hazaérek akkor 15-20 perc adásszünet, utána újra önmagam vagyok, de kell az a kis idő), a másik félnek aki otthon van, neki pedig kellemetlen lehet az ilyesmi szag.
Habár, sok nő említette már, hogy bizonyos esetekben még teszik is nekik a (nem kifejezeten büdös), testszag, és vannak lábfétises emberek (elsősorban férfiak) is akiknek a lábszag pozitív dolog, de a többség nem ide tartozik.
Mondjuk ha érzem magamon, hogy nem épp kellemes az illatom akkor hazaérve rögtön zuhanyozom (utána még jobban esik a kis kikapcs), de máson sem kedvelem igazán.
Én nem vagyok izzadós, konkrétan történnie kell valaminek, hogy egy picit megizzadjak :D
A párom sem szokott igazán izzadni, még a hónalján sem, ami szerintem ritkább férfiaknál. Egy konkrét dolog van, amikor úgy jön haza, hogy teljesen le van izzadva, még a ruhája is tiszta víz. Ez pedig az, amikor edzeni van. Általában csak beül az autójába már edzőruhában, így abban is jön haza. Természetesen ilyenkor is örülök neki :) Szerencsére mondanom sem kell ilyenkor neki, hogy menjen tusolni. Szerintem neki sem lenne kényelmes izzadtan bármit is csinálni. Bár olyan többször is előfordult már, hogy reggel futás után (mikor szintén leizzadt) szexeltünk, de azért egy futás lényegesebben kevesebb izzadtsággal jár, mint egy edzés.
Én is járok edzeni és habár én annyira akkor sem szoktam leizzadni, én saját magamat nem érezném elég jól hozzá, tartanék tőle, hogy esetleg neki ez annyira nem jó, szóval én biztosan tusolok akár futásról, akár edzésről legyen szó.
Az viszont szerintem lényeges, hogy az izzadság nem jár a testszaggal minden esetben. Mi mind a ketten használunk dezodort és parfümöt, edzés előtt újra dezodort használunk. Az izzadság önmagában engem annyira nem zavar, a testszag viszont zavarna, úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!