Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borderline férfival milyen egy kapcsolat?
#59:
Sulis barátnőm utólag került megállapításra.
Exem szintén. Exem bordi exe (:D) kezelés alatt volt már.
Haverom exe szintén kezelés alatt állt.
2022. márc. 16. 12:51
Plusz még volt egy ismerősnek bordija, az volt a 10-12 hónapos együttélés. Ott volt kezelés, de nem járt rá a csaj.
2022. márc. 16. 12:55
Bár exemnek mintha lett volna még több kísérő betegsége, szóval nem is bordiként szoktam rá hivatkozni, hanem skizoként, mert mintha az rémlene első diagnosztizálásnak - amit utólag mondott el szintén. (A BPD pedig kapcsolat vége felé erősödött és utána lett teljes a kép.)
2022. márc. 16. 13:02
Nalunk az volt,hogy o jol van, es az egeszet ugy allitotta be ,mintha en lennek bolond, a vegen mar kb el is hittem , h velem van a problema..ha nem lettek volna a barataim….. ok segitettek szakitani vele. Soha tobbet ilyen emberrel
2022. márc. 16. 13:22
64 ugyanez... mindig velem volt a baj. Szerinte nekem kellett volna kezeltetni magam. És hogy amiket velem tett az tök normális, minden férfi ilyen egy kapcsolatban...
2022. márc. 16. 13:25
#64! Ez általában így szokott lenni. Mindig te vagy a hülye, ha border a párod...
2022. márc. 16. 13:50
60: Mit jelent, hogy nem csinál semmit?
"nem emlékszik semmire az ismerősömmel való 6-8 hónapos kapcsolatából"
?? Amnézia?... Ez ilyen súlyos betegség?....
De hogyhogy csak felnőtt korban diagnosztizálják? Akkor alakul ki?
Gyerekeknél semmi tünet nincs még?
2022. márc. 16. 14:29
Nem a 60-as vagyok, de amikor rajott es bekattant, amiket csinalt dolgokat kesobb az en esetembe se emlekezett. Vagy nem ugy, vagy nem tulajdonitott neki jelentoseget. De altalaban arra se emlekezett,amit mondott.
2022. márc. 16. 14:32
Szerintem itt poszttraumás stressz is kísérő betegség pont ezeknél az embereknél, akikhez nekünk volt szerencsénk.
Amúgy eskü, ezt az exemet szerettem a legjobban és rá tudok a legkevésbé haragudni így utólag, mivel az a szánalmas, hogy elvileg normális emberek is képesek ilyen, ha nem nagyobb pusztításokra. Ha nem lennének az emberek alapvetően ennyire elb*szottak, könnyebb lenne a bordereket is kiszűrni közöttük…
2022. márc. 16. 14:35
#68! Arra az enyém se emlékezett sokszor, amit mondott, mert olyankor amikor szóbajött, általában épp az ellenkezőjét gondolta. Emellett kb.folyton hazudott, szóval ő se nagyon tudott különbséget tenni a valóság, meg a képzelete között. Ezt egyszer mondta is, ilyen elszólással.
2022. márc. 16. 14:57
Kapcsolódó kérdések: