Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.
Mit tanultál?
Valaki fegyvert fog a fejedhez, hogy legyél közalkalmazott?
51. Én dolgozom hétvégente is, párom meg idényben szintén. Így ez nem lehetséges. A lakótárs témát megemlítem neki. Csak olyan jó lenne már kettesben lenni.
52 Sajnos ez nem megy. Ha nem adok cirkuszol, nem tehetek mást. Közben meg pocsékol néha olyan adagot főz a szomszéd kutyája lakik jol.
Akkor matekozzunk.
Mennyit adtok most haza fejenként?
Ha albérletbe mentek:
Bérleti díj
Fűtés
Gázpalack
Villany
Víz
Mobiltelefon, esetleg internet vagy tévé
Tisztító szerek
Kaja
Gyógyszerek
Ez után mennyit tudtok félretenni havonta? Ketten együtt. 100 ezret?
Mi a cél? Bútorozott albérletet 120 alatt vidéken sincs. Bútor nélkül olcsóbb, de akkor ugye kell bútor. Hűtő, mosógép, tűzhely, stb.
Lakást akartok venni? Hát, évekig fog tartani, mire az önerő összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!