Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként bevállalnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?

Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.

#Komfortnélkül #Nincfürdőszoba
2021. nov. 24. 18:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/153 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én vállalnék inkább plusz állást hétvégente, de a fürdő, a konyha és a hálószoba nekem alap. Ha nagyon máshogy nem megy, inkább betársulnék valakihez a párommal lakótársnak valahova, ami nyilván szintén nem olcsó, de olcsóbb az albérletnél, és inkább osztozok 1-2 másik emberrel a fürdőn, minthogy ne legyen.
2021. nov. 24. 20:15
 52/153 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább üljetek le beszélni anyuddal, mondd el neki, hogy össze szeretnétek költözni a pároddal, erre szeretnél gyűjteni, és ha megteheti, akkor kérjen tőled kevesebb pénzt. Vagy legalább annyit beszéljetek meg, hogy ha te nem ennél húst, akkor nem fogsz húst venni, majd veszel magadnak kaját, amit te szeretnél.
2021. nov. 24. 20:17
 53/153 A kérdező kommentje:
50 Tanultunk mindketten,én közalkalmazott is vagyok, ilyenek a fizetések sajnos. Két helyre fizetünk aztán nem marad … így nem lehet tartalékot összeszedni.
2021. nov. 24. 20:18
 54/153 anonim ***** válasza:
9%

Mit tanultál?

Valaki fegyvert fog a fejedhez, hogy legyél közalkalmazott?

2021. nov. 24. 20:19
 55/153 anonim ***** válasza:
91%
Sehány éves korban még kempingezni sem voltam, mert nekem ez rémálom.
2021. nov. 24. 20:19
 56/153 A kérdező kommentje:

51. Én dolgozom hétvégente is, párom meg idényben szintén. Így ez nem lehetséges. A lakótárs témát megemlítem neki. Csak olyan jó lenne már kettesben lenni.

52 Sajnos ez nem megy. Ha nem adok cirkuszol, nem tehetek mást. Közben meg pocsékol néha olyan adagot főz a szomszéd kutyája lakik jol.

2021. nov. 24. 20:21
 57/153 A kérdező kommentje:
54 Igen, jelenlegi helyzetben kvázi azt.
2021. nov. 24. 20:22
 58/153 anonim ***** válasza:
100%
Nem, soha. Azért 2021-ben a fürdőszoba és a wc alap. Én sem vagyok sznob, de azért nem költöznék be egy putriba.
2021. nov. 24. 20:35
 59/153 A kérdező kommentje:
58. Maga a hely tiszta és szépen rendben van de azért ez a wc dolog… kicsit aggasztó.
2021. nov. 24. 20:37
 60/153 anonim ***** válasza:
100%

Akkor matekozzunk.

Mennyit adtok most haza fejenként?

Ha albérletbe mentek:

Bérleti díj

Fűtés

Gázpalack

Villany

Víz

Mobiltelefon, esetleg internet vagy tévé

Tisztító szerek

Kaja

Gyógyszerek

Ez után mennyit tudtok félretenni havonta? Ketten együtt. 100 ezret?

Mi a cél? Bútorozott albérletet 120 alatt vidéken sincs. Bútor nélkül olcsóbb, de akkor ugye kell bútor. Hűtő, mosógép, tűzhely, stb.

Lakást akartok venni? Hát, évekig fog tartani, mire az önerő összejön.

2021. nov. 24. 20:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!