Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőként bevállalnátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így lehetnétek együtt a szerelmetekkel?

Figyelt kérdés

Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?

Valami gyakorlati hasznos tipp is jöhet.

#Komfortnélkül #Nincfürdőszoba
2021. nov. 24. 18:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/153 anonim ***** válasza:
100%
Bennem amúgy az merült fel, hogy mosni hogyan fogtok? Én is amúgy szobát bérelnék.
2021. nov. 24. 20:51
 62/153 A kérdező kommentje:

60. Már mi átszámoltuk, bérleti díj az oké ebben benne van a villany és víz is. Mert nincs külön mérő. Ez amugyis minimális mert keveset lennénk otthon. Telefont és netet fizetjük igyis úgyis bárhol lakunk. Külön internet és külön tv nem kell a telefonon intézünk mindent. Tisztítószer ami ide kell, minimális, hónapokra elég egy ekkora pici lakásra. A kaja igen az plusz költség. Meg a fa.

Igazából vagy ez, vagy én otthon és ő otthon. Egy jobb , komfortos albérlet kaucioja is sok, viszont így nemtudjuk ezt félretenni, hogy otthon élünk.

2021. nov. 24. 20:52
 63/153 A kérdező kommentje:
61. Mosást még ki kell találni, hogy lesz. Mert a sajatom kimosom kézzel, melós ruhát nekünk bent kimossák. De a párom munkás ruháit azt nos nemtudom.
2021. nov. 24. 20:53
 64/153 anonim ***** válasza:
93%
Biztos nem vállalnám be. Alap a fürdőszoba és a benti wc. Ráadásul még kézzel is kellene mosni. Mire az megszárad, főleg télen. Soha. Szégyellném, ha így kellene élnem.
2021. nov. 24. 20:58
 65/153 anonim ***** válasza:
87%

Menne a halal egy ilyen retkes putriba. Mar csak azert sem fogtok tudni innen tovabblepni, mert a kornyezeted leepit. Nem fogsz tudni tanulni, nem fogsz fejlodni. Amilyen lenni akarsz, olyan dolgokkal/emberekkel kell korbevenned magadat.

Te jo uton vagy afele, hogy valami szegenysoron tengodo szerencsetlen legyel egy maszekos loszart se kereso pasival, meg harom visito pujaval, akiknek meg szakadt cipot se tudsz a labukra adni.

2021. nov. 24. 21:00
 66/153 A kérdező kommentje:
64. Kályha mellett megszárad hamar az. A mosás a legkevesebb. Inkább a wc hiánya vagy a haj mosd megoldása ami idegesít.
2021. nov. 24. 21:01
 67/153 A kérdező kommentje:
65 Mindketten dolgozunk rendesen csak nehéz boldogulni ha az ember senkire nem számíthat!!! Az, hogy maszekos mert vállalkozónál dolgozik attól az ugyanúgy rendes munka!
2021. nov. 24. 21:03
 68/153 anonim ***** válasza:
27%
Ha rendes munka lenne, meg tudnátok belőle élni.
2021. nov. 24. 21:14
 69/153 anonim ***** válasza:
100%
Én szobát béreltem a párommal. Többen éltünk a lakásban, egy szoba volt a mienk a többi közös. Leggyakrabban egyetemisták élnek így inkább, ezért sok jó arcot lehet megismerni. Van wc, fürdő, fűtés. Nem kell nélkülözni és együtt is lehettek.
2021. nov. 24. 21:21
 70/153 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne haragudj, de igenis a ti helyzetetekben az lenne a legjobb, ha jobban fizető állást keresnétek. Azért az, hogy ketten együtt nem tudtok egy épkézláb albérletre összerakni, az nagyon szomorú, és nagyon sajnálatos, de ha tovább akartok lépni, akkor nincs más út. Akár másik városban. Én is azért hagytam ott a tanári szakmát, mert a kezdő tanári fizetéssel maximum egy szobát tudnék kibérelni, de félrerakni már ott sem. És tök mindegy, hogy rendes munka vagy sem, ha nem juttok egyről a kettőre, akkor nem ér semmit. És mivel nincs senki, aki támogatna, nincs időd kivárni azt sem, hogy feljebb kullogj a rang- és bérlétrán. Az meg, hogy hétvégén is dolgozol, és ilyen mocsokul fizetnek... Ha mindketten elmennétek mondjuk egy Lidlhöz dolgozni, lenne annyi pénzetek, hogy teljes egy pici albérletre, amiben az olyan alapdolgok megvannak, mint a fürdőszoba, vécé.

Én ebben a helyzetben tuti azt csinálnám, hogy beadnám az önéletrajzomat pár tetszőleges multiba valami bolti állásra, ahol tisztességes fizetést adnak, a párom és én is vennék fel személyi kölcsönt, hogy teljen a kaucióra, ha sehogy máshogy nem megy, majd költöznék a fenébe. Ha a szülők úgyis lehúznak, akkor a fizikai távolság még jól is jön. Aztán, ha rendbeszedtük magunkat, akkor lehet gondolkodni a továbbiakban, kényelmesebb munkákban, stb.

2021. nov. 24. 21:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!