Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként bevállalnátok az alábbi dolgokat ha csak így
lehetnétek együtt a szerelmetekkel?
Figyelt kérdés
Olyan házban élni amiben nincs fürdőszoba. Egy nyàrikonyha szerű épület, annyi, hogy szépen rendben van tartva nem lepusztult. Belépünk akkor egy előtér és konyha , onnan egy szoba. Végülis akkora mint egy pici garzon csak a fürdőszoba hiánya számomra aggasztó. Nem vagyok én sem gazdag lány de fürdő és wc mindig volt ahol felnőttem. Ezt a szerelem segítene megszokni? Ti eltudnátok fogadni ilyen körülményeket ?
28. Az irodalom, de akiket ismerek valós ebben a korban levő idősek mint mamám nekik nincs nem volt bajuk ettől. Beteg emberek persze mindig voltak, most is vannak, de hogy nem feltétlen ettől az is igaz.
2021. nov. 24. 19:26
32/153 anonim válasza:
Feltettél egy kérdést feleslegesen mert ezt már eldöntötted. Mamám így mamám úgy....kit érdekel....kb mindenki mamája vagy dédmamája nőtt így fel na bumm. Akkor az volt a megszokott úgy alkalmazkodott mindenki gyerek korától kezdve. Mi már nem ahhoz vagyunk. Menjél majd haza mész úgy is.
2021. nov. 24. 19:26
33/153 anonim válasza:
#31: oké, rendben, győzködd csak magadat. Én léptem.
2021. nov. 24. 19:27
34/153 anonim válasza:
Ha eddig nem tudtatok félre tenni szülőknél, hogy legalább egy normális albérlet legyen. Akkor így hogy fog menni?
Nem mennék, mert nem tudnék így élni és kilátástalannak látnám az életem.
2021. nov. 24. 19:28
35/153 A kérdező kommentje:
30. Azt tervezzük, hogy gyűjtünk pénzt. És mennénk jobb helyre.
Van aki kiadná nekünk a komfortos házat is hasonló összegért de ott meg már annyi lenne a rezsi amit nem győznénk mivel nagy ház és központi fűtéses… és nem lehet lezárni mert elfagyna.
2021. nov. 24. 19:28
36/153 anonim válasza:
Ha egy ilyen albérletben tudtok gyűjteni, akkor most is tudnátok, szerintem ha jelenleg csak erre telik, akkor várjatok még pár hónapig, amíg összegyűlik egy normálisabb lakáshoz a pénz. Illetve oké, becsületesen dolgoztok, sajnos a becsületért nem adnak pénzt, a piacképes tudásért adnak, szóval valamelyikőtök (mindketten?) keressen jobban kereső munkát, mert így még ha ki is tudjátok izzadni egy értelmes lakás bérleti díját, egyről a kettőre lépni biztosan nem fogtok, az meg huszonévesen igenis szempont kéne, hogy legyen.
2021. nov. 24. 19:29
37/153 A kérdező kommentje:
34 Otthon én is adok le pénzt rezsibe és főzésre párom is ad le pénzt ( ő elég sokat) Akkor ha már nem élnénk ott nyilván nem adnánk le pénzt.
2021. nov. 24. 19:29
38/153 anonim válasza:
Te már eldöntötted. Én biztos nem mennék!
2021. nov. 24. 19:32
39/153 A kérdező kommentje:
36 Így azért nemtudunk mert adunk le mindketten. De ha nem élünk ott nem adnánk, hanem a magunk költségeit fizetnénk. Mindketten szakmánkban dolgozunk én közalkalmazott is vagyok tehát az én fizum fixen ennyi, talán jövőre kapunk emelést mi is… Párom “Maszeknál “ dolgozik, de ezek a vállalkozók is hasonlóan fizetnek mind. Hívta másik vállalkozó ugyanannyit kínált, akkor meg nem ment a megszokott helyről.
2021. nov. 24. 19:32
40/153 anonim válasza:
37
Azért más otthon beleszállni a rezsibe, bevásárlásba stb., de teljesen külön albérletben félretenni nehezebb. Én is azt tanácsolnám, hogy inkább még maradjatok otthon és úgy gyűjtsetek egy szerény, de normálisabb albérletre.
Mióta vagytok együtt?
Amúgy a kérdésre válaszolva: nem, nem vállalnám be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!